Broj putnika nije značajno povećan uoči izbora

Željeznički prevoz Crne Gore i Autobuska stanica u Podgorici u danima pred predsjedničke izbore nisu zabilježili značajnije povećanje broja pristiglih putnika, niti su uvođene vanredne linije prema Crnoj Gori, saopšteno je iz tih preduzeća.
Objavljeno: 15. 04. 2018 - 11:37 Promjenite veličinu teksta: A A A

PR menadžerka Željezničkog prevoza Crne Gore, Amina Murić, kazala je da i ove, kao i svake godine, početkom proljeća, Željeznički prevoz bilježi povećan broj putnika, kako u lokalnom tako i u međunarodnom saobraćaju.

„Tokom dana praznika povodom Vaskrsa, takođe smo imali blago povećanje broja putnika“, kazala je Murić u izjavi za PR Centar.

Ona je istakla da u danima pred predsjedničke izbore nije bilo bitnijih odstupanja ili promjena i da, kako je navela, nisu uvođene vanredne linije prema Crnoj Gori.

„Za dane uoči predsjedničkih izbora nismo imali dodatno angažovanje naših sredstava. A u slučaju potrebe dodatnog angažovanja, imamo dovoljno kapaciteta na raspolaganju za korisnike naših usluga“, kazala je Murić.

S obzirom na to da su, kako je rekla, u toku pripreme za ljetnju turističku sezonu, zbog ljudi koji imaju kuće ili vikendice na moru bilježi se, kako je pojasnila, povećan broj putnika u međunarodnom saobraćaju.

„Takođe, idu nam na ruku i ovi sunčani dani, tako da se nadamo da će ove godine turistička sezona početi ranije, što će, nadamo se, uticati na veći priliv pitnika i prihoda u lokalnom i međunarodnom saobraćaju“, kazala je Murić.

Šef smjene u saobraćaju na Autobuskoj stanici u Podgorici, Marko Đukanović, kazao je da ni u polasku, ni u dolasku nije bilo značajnijeg povećanja broja putnika uoči predsjedničkih izbora.

„U petak je bio povećan broj kako dolazaka, tako i polazaka putnika, zbog studenata koji su se vraćali kući. Inače, saobraća se po redu vožnje“, kazao je Đukanović za PR Centar.

Naveo je da je, na podgoričkoj stanici uoči vaskršnjih praznika bio povećan broj putnika i u polasku i u dolasku.

 

Komentari: 1

Мирослав Ђукић

16. 04. 2018 - 11:33

Присталице кандидата ДПС су, као и сваки пут до сада, дошле на гласање авионима, на рачун буџета, односно о нашем трошку.
Novi komentar