Šef posmatračke misije

Vujović: Neće biti drugog kruga, Đukanović je novi predsjednik

Šef posmatračke misije Zlatko Vujović kazao je večeras na drugoj pres-konferenciji CeMI-ja da drugog kruga neće biti te da je novi predsjednik Milo Đukanović.
Objavljeno: 15. 04. 2018 - 21:03 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nakon prebrojanih 86 odsto lider i kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović vodi sa 53,8 odsto dok je drugi kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić sa osvojenih 33,5 odsto. Kandidatkinja SDP-a Draginja Vuksanović ima 8,1 odsto, dok je Marko Milačić uzeo 2,9 odsto prebrojanih glasova reprezentativnog uzorka. Preostala tri kandidata imaju ispod jedan odsto.

Kako je kazao šef posmatračke misije Zlatko Vujović izvjesno je da drugog kruga neće biti te da je novi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

''Pobjeda je odlučena u prvom krugu i to je Milo Đukanović. Svaka promjena rezultata može dovesti do manjih korekcija u osvojenim glasovima ali sudeći po trentu promjena pobjednika već imamo'', kazao je Vujović 

Vujović je dodao do kraja večeri ne očekuju dramatične promjene.

''Ne očekujemo da će se konačno stanje dramatično promijeniti. Naravno, treba mirno sačekati do kraja da se u potpunosti realizuje uzorak ali napominjem da se na prošlim parlamentarnim izborina naša finalna promjera razlikovala za svega 0,04 odsto'', zaključio je on na prvoj konferenciji CeMI-ja.

Komentari: 2

STO JE ČETNICI?

15. 04. 2018 - 22:01

Ucutali ste se nesto... Ili ste na Vijesti da iskalite dusu s cetnickom bratijom...
MILO NAREDNIH 10 GODINA

15. 04. 2018 - 22:05

Sve dok četnici i četničija ne odumre...
Novi komentar