Bojanić poručio

Ponosan sam na svoj rezultat, nastaviću da se borim

Predsjednički kandidat većeg dijela opozicije Mladen Bojanić, kazao je da je ponosan na svoj rezultat na predsjedničkim izborima, te poručio da će nastaviti da se bori da, kako je rekao, "oslobodi Crnu Goru od Đukanovićeve diktature". Dodao je da kandidatu DPS-a neće čestitati pobjedu na predsjedničkim izborima, jer, kaže, nema šta da mu čestita.
Objavljeno: 15. 04. 2018 - 21:57 Promjenite veličinu teksta: A A A

On se zahvalio biračima koji su, prema njegovim riječima, bez ikakvog pritiska glasali za njega. Bojanić je rekao da neće govoriti o konačnim rezultatima izbora, jer ih još nema.

„Nismo dobili konačne rezultate, nemam šta da priznam ili ne priznam“, rekao je on.

„Ponosan sam na svoj rezultat, koji je rezultat otvorene i iskrene kampanje. Znate koga smo imali za protivnika – čovjeka koji je zarobio državu. Nastaviću da se borim, da oslobodim Crnu Goru od Đukanovićeve diktature. Vidjeću kako ću se boriti, ali neću osnivati partiju. Zamolio bih sve opozicione birače da ne shvate ovo kao poraz, već kao podstrek za dalju borbu“, poručio je Bojanić.

On se zahvalio biračima koji su, kako kaže, bez ikakvog pritiska glasali za njega. Bojanić je rekao da neće govoriti o konačnim rezultatima izbora, jer ih još nema.

„Ponosan sam na svoj rezultat, koji je rezultat otvorene i iskrene kampanje. Znate koga smo imali za protivnika – čovjeka koji je zarobio državu. Nastaviću da se borim, da oslobodim Crnu Goru od Đukanovićeve diktature. Vidjeću kako ću se boriti, ali neću osnivati partiju. Zamolio bih sve opozicione birače da ne shvate ovo kao poraz, već kao podstrek za dalju borbu“, poručio je Bojanić.

Upitan da li će njegovi predstavnici u biračkim odborima potpisati zapisnike, Bojanić je rekao da su oni dobili preporuke da se ponašaju u skaldu sa zakonom i da ne potpisuju zapisnike ako nisu u skladu s njim.

„Ako sve bude u redu – potpisaće, ako nisu – neće. Vidjećemo“, naveo je on.

Komentari: 9

Za koga ce

15. 04. 2018 - 22:16

Sramotan , balkanski nastup i izjava Bojanica. Ovaj rezultat kojim se “ponosi” je na njegovu žalost sastavljen iz mnogo većeg djela glasova protiv Djukanovica, a manji za Bojanica, onih koji ga ne poznaju, ali “za koga će”...
Pendrek

16. 04. 2018 - 02:22

Koji je ovo brav. Djukanovic kqae da treba da se nicas stidi, jer eto preko 50% naroda glasa za njega. A kako je onda to zarobljena drzava, jer njega munju nije htjela? Kakve su ovo prdoklacine.
danilo s.

15. 04. 2018 - 22:46

“…neću čestitati pobjedu na predsjedničkim izborima..” (Bojanic) Kandidat koji je pobijedio na izborima u USA, Al Gore, daje odlucujuci glas u Senatu da se prestane sa brojenjem glasova (koji bi dokazali njegovu pobjedu) jer ne moze dozvoliti da USA bude 6 mjesici bez Predsjednika (dok Ustavni sud ne donese konacnu odluku). I s punim postovanjem cestita (nezasluzenu) pobjedu g. Bush-u. Prosle godine H. Clinton je imala tri miliona vise glasova od Trump-a. I ona je - kao i svi prethodni porazeni kandidati - cestitala pobjedu protivniku. Upravo zato, ovaj sramni gest Bojanica (a i Draginje Vuksanovic) ukazuje na njihovu politicku nezrelost i nedostatak principielnosti, ali i kranje nepostovanje funkcije Presjednika CG. Mogu razumjeti njihovu licnu mrznju prema g. Djukanovicu, medjutim proglasiti 54% glasaca za neznalice, korumpiranje, glupake, .. itd. je – bijedno!
Pg

15. 04. 2018 - 23:20

I jos da dodam da su svi glasaci mahom Crnogorci koji vole vise od svega svoju jedinu voljenu Crnu Goru .Zato treba podrzavati glavu kuce .Ako padne glava ode i kuca .Kao sto blate Mila tako su i Kralja Nikolu da bi unistili glavu kuce .Zivijo gospodar Crne Gore Milo Djukanovic
Vanja

16. 04. 2018 - 01:26

Ma ne blate oni nikog da takvim ponašanjem i izjavama osim sebe. DJUKANOVIC je pravi izbor CG, Bojanic i politički jadno, nekulturno. Ne bi bio dobar ni za komšiju, a kamo li za predsjednika. Govori "nastaviti ću borbu". Djukanovic te odvukao, nokautirao, Ne treba da budeš ljut na njega, već na svoju naivnost. I na one koji te pošto nisu imali koga predložile tebe.
Tesla

15. 04. 2018 - 23:43

@Danilo - Tacno,dobar primjer kad je drzava interes svih interesa.A izjave ovih jadnih kandidatadovoljno govori ko su oni i koga predstavljaju kao i o kojem se nivou radi.Da imaju 2 grama mozga i gram casti imali bi sigurno vise pristalica.Ovako sebe samo kompromituju i nazalost negiraju ono najvaznije sto su im puna usta,demokratiju.Vidi se opet i po kozna ko put da je gosp.Djukanovic klasa iznad.I kao pojava,i kao politicar i kao covjek.Svaka cast!!!
Merima

15. 04. 2018 - 22:47

Nije dobra poruka kad nećeš da čestitaš pobjedniku! Nije dobra poruka ni prema sopstvenim glasačima. Jedino tako se nadrasta protivnik - kad ga cijeniš, a ne potcjenjuješ kako si uradio. Samo si sebe potcijenio, nikoga drugog
CRNOGORAC

16. 04. 2018 - 04:56

CUDNE STETE STO NECES CESTITATI POBJEDU MILU ZATO STO NEMAS OBRAZA DA IZADJES ISPRED MILA JER SI LAJA SVASTA KA PASCE IZVEZA TAKVIN SU TI POLITICARI IZ OPZICIJE SERU SAMI SEBE PA LIZU
Biznis propozicija

16. 04. 2018 - 08:22

Bojanicu, imam biznis predlog: Otvaram trafiku i mislim da si super kandidat da budes sef. Plata po dogovoru!
Novi komentar