"Nepobjediva smo koalicija"

Đukanović: Pobjeda u korist evropske budućnosti Crne Gore

Lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović, proglasio je pobjedu na predsjedničkim izborima. On je kazao da je osvojio 54 odsto glasova, te da je ostvario trijumf "u korist evropske budućnosti Crne Gore".
Objavljeno: 15. 04. 2018 - 22:32 Promjenite veličinu teksta: A A A

„Ovaj rezultat je potvrda čvrste riješenosti da Crna Gora nastavi evropskim putem, da nastavi putem koji će nas dovesti do punopravnog članstva u EU. Ono što sam tražio u kampanji – da dobijemo pravo da napravimo završni korak na putu ka evropskom sistemu vrijednosti – dobili smo, i uvjerene sam da nećemo iznevjeriti građane i da ćemo taj korak u napraviti u narednih pet godina napraviti“, poručio je on.

On se zahvalio građanima koji su ga podržali na izborima.

„Veoma cijenim taj entuzijazm, tu lojalnost i posvećenost građana koji pdodržavaju ovu politiku sve ovo vrijeme“, istakao je Đukanović, zahvalivši se infrastrukturi svoje partije i koalicionim partnerima, ali i svim građanima koji su učestvovali na izborima.

„Moćna mašina DPS-a je obavila dobar posao. S našim koalicionim partnerima smo poslali poruku svima da smo nepobjediva koalicija“, naglasio je novi predsjednik Crne Gore.

djukanovic2

On se obratio liderima opozicije riječima da je njegova pobjeda na predsjedničkim izborima toliko ubjedljiva i nadmoćna „da je ovo prava prilika da preispitate ono što su vaša vrlo istrajna politička stanovišta“.

„Ništa dobro se ne može napraviti prkoseći demokratskoj volji crnogorskih građana i sistematskom negiranju ostvarenja koja je Crna Gora ostvarila u protekle dvije dece“, naglasio je Đukanović.

On je poručio da će mu prioritet u narednom periodu biti ekonomski razvoj Crne Gore i prevazilaženje podjela.

Pobjeda na predsjedničkim izborima je, kazao je na kraju Đukanović, odskočna daska za ono što slijedi – lokalne izbore.

„Siguran sam da ćemo odogovornim radom stvoriti uslove da slavimo na lokalnim izborima 20. i 27. maja“, zaključio je Đukanović.

Foto: rtcg.me

Komentari: 11

Vanja

15. 04. 2018 - 23:24

Kao sto sam i kazala Djukanovic,bez alternative,bravo zrela, CRNA GORO,dobili smo dozivotnog predsjednika.ZIVIO PREDSJEDNICE 100 godina.Gradjanima CG,neka nam je srecan,puno zdravlja,bolji standard i prosperitet ZIVJELI!!!
Tara

15. 04. 2018 - 23:32

Crnogorski gradjani su izabrali pravog gospodina-politicara -diplomatu koji ce nas voditi na pravom evropskom i savremenom putu. Bravo CG..Bravo,,gospodine Djukanovicu..izgledate fantasticno!!
Vanja

16. 04. 2018 - 00:00

Kao sto smo i rekli: bez dileme, bez alternative, niko mu ne moze na crtu, mogli bi nabrajati do sjutra, ZIVIO PREDSJEDNICE!!!!, ovakva opozicija, u zaborav, a Ranko je dozivio dupli poraz, jedan od CG, a drugi od Draginje, MILO DOZIVOTNI!!!
Muči,

16. 04. 2018 - 00:08

jezik pregrizla
Momčilo,Pljevlja

16. 04. 2018 - 07:33

Milo, sretna nam pobjeda ! Pobijedio je najtalentovaniji i najbolji političar sa ovih prostora, poslije Tita !
Aco

16. 04. 2018 - 00:11

Blago, blago... Pura, Brajovic, Karadjoz... bas reprezentativna ekipa oko njega
Sušeni krap

16. 04. 2018 - 01:03

Stasit, dominantan, oštrouman, bravo!
Piva klapa ispo volta

16. 04. 2018 - 01:06

Eto mu Taci prvi cestito. Azerbeldjan samo sto nije. Deripaska pa Bankok se guraju u liniji ko ce prije da cestita. Breaking News: Pomracenje in Montenegro to be continued ...
Anonyje

16. 04. 2018 - 07:13

Samo vi četnici ne želite da mu čestitate?
ISTINA

16. 04. 2018 - 01:15

SREČNO PREDSJEDNIČE!!!
L Dabanović

16. 04. 2018 - 05:02

PRETILA POBIJEDA i naka Vam je Đukanoviću sa srećom!!! I ovog puta se Vašom pobjedom ispunila želja našeg crnogorskog naroda i naših prijatelja,koji u prijateljstvo ne miješaju religije i narodnu pripadnost-Hvala Im.Kao što se i očekivalo gubitnici su domaći izrodi i narod otrcana srpstva iz regiona.Evropa i časni narodi i države ne dopuštaju javnim neprijateljma da slobodno šetaju državom i parlamentom.Pa od cijelog našeg crnogorskog naroda i naših prijatelja uz Vaše ime uslijediće i od srca i masovne čestitke kad nam državu i parlament očistite od javnih zlotvora.Srećno za bolju budućnost i brigu o našoj državi i našem crnogorskom narodu s prijateljima u njoj.
Novi komentar