Najveća podrška do sada

Đukanoviću u Podgorici natpolovična većina!

Predsjednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović dobio je natpolovičnu podršku birača u Podgorici.
Objavljeno: 16. 04. 2018 - 06:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, prema preliminarnim rezultatima, za Đukanovića je glasalo 54.500 građana glavnog grada s pravom glasa, što je 51 odsto onih koji su izašli na izbore.

To je, inače, najveća podrška koju je Demokratska partija socijalista do sada dobijala na izborima u Podgorici. Podsjetimo, za DPS je na parlamentarnim izborima 2016. godine u glavnom gradu glasalo 48.561 ili 41,15 odsto onih koji su izašli na glasanje.

 

Komentari: 8

Rukfaš

16. 04. 2018 - 07:18

Bez zavaravanja molim. Veliki doprinos ovoj pobjedi dala je i opozicija. Ne mali broj njihovih birača nije izašao na biralište jer su potpuno zbunjeni i sluđeni. Za lokalne izbore će se Aljeksa i društvo i te kako aktivirati. Zato upozoravam - bez opuštanja.
Jakov Pajov Beograd

16. 04. 2018 - 08:00

Đukanović je toliko ubjedljiv da mu nujesu do koljena.Ja sam za promjene ali na bolje,a ne da dodju izdajnici i ontološke seljačine kakvi su svi redom u opoziciji,izuzimam Vuksanovićku koja jedino djeluje civilizovano.Zato pritisak na ĐUKANOVIČA da dovrši drzavu a on to moze za sada jedini !
Boka Bokeljima!

16. 04. 2018 - 08:30

Vuksanovic odmah da se distancira od srpskih stranaka,cak i na lokalnom nivou i ponovo imamo jos jednu pravu patriotsku stranku,pa Ranko neka i dalje podrzava DF.
Maxim

16. 04. 2018 - 09:17

Ma kakva Draginja? Šuplja i ograničena priča. Populistička i interesantna u prve tri rečenice a onda se vrti sve u krug. Nema tu materijala osim vizuelno. A Ranja je odsvirao svoje. Poodavno... Zato će SDP na narednom prebrojavanju glasova ići ispod cenzusa.
danilo s.

16. 04. 2018 - 11:35

Imao sam dosta simpatija za Draginju. Smatrao sam da je jedni kandidat - pored Mila - koja bi mogla da dostojno predstavlja CG. Medjutim, njeno bijedno ponasanje poslije izbora i odbijanje da cestita pobjedu Milu - uvjerilo me je da sa pogrijesio. Nije ona - a ni njena partija - vise dostojna da zastupa CG i Crnogorski narod? Bar ne dok javno ne raskinu svaku vezu sa DF-om i ostalim veljesrpskim strankama koje zele da razvale CG. SDP moze dalje samo kao gradjanska stranka. Ako nastave da se "druze" sa DF-om Becicem, SNP - znacemo na cijoj su strani. S kim si onakav si.
Cetinje

16. 04. 2018 - 08:55

DPS je poceo bio da gubi rejting ali samo iz razloga sto se Milo bio povukao sa drzavnickih funkcija. Vrace se Milo, vrace se DPS, tako da mr Aleksa, bolje mijenjaj zanimanje. Mada je i opozicionar unosan posao.
Oli

16. 04. 2018 - 10:06

Pa nije ovo rezultat samo DPS-a, nego i SD-a, BS-a i albanskih stranaka
Vanja

16. 04. 2018 - 10:43

Draginja sinoc ne pokaza p od profesorice,e boze ko nam predaje na fakultetima,Draginja,sa ocima pune radosti sto je pobijedila svoje partijske drugove Ranja i druzinu,obnezdravila od srece i ponizi recenicom,da je ona bolja od njih.Sto se tice CRNE GORE,nije cestitala pobjedu gradjanima koji su birali i dobili prefsjednika bez alternative.SRAMNO,za kulturu,za inteligenciju,diplomatiju,jer nista od toga ne posjeduje.Dokaz da nema svijesti.
Novi komentar