ZAGREB

Savez Crnogoraca Hrvatske: Čestitka Đukanoviću na pobjedi

Na uvjerljivoj pobjedi predsjedničkih izbora, čestitamo izabranom predsjedniku Crne Gore, gospodinu Milu Đukanoviću, saopšteno je iz Saveza Crnogoroca Hrvatske.
Objavljeno: 17. 04. 2018 - 10:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ujedno, zahvaljujemo SE GOSPODINU Milu Đukanoviću na sveukupnom doprinosu kojim je omogućio da Crna Gora od 1990-ih godina, pod njegovim vodstvom, nastavlja hiljadu godišnju pobjedničku tradiciju.

Srećno Vam bilo novoizabrani Predsjedniče. Neka bude srećno i dugovječno Crnoj Gori i njenim narodimana.

A vamna, vječito „pokradenim“ kukavcima, želimo da jednog dana shvatite koliko vas dugo prezire slobodarski narod Crne Gore i odbacuje kao s puta granu.

Vama koji ne možete da shvatite odvajanje Crne Gore od Srbije poručujemo da shvatite da Crna Gora neće nikada zaboraviti 1918-tu godinu i ono čime nas tih godina zaduži bratski narod Srbije.

Javno priznajemo, nezadovoljni smo presporim rasrbljavanjem Crne Gore na čemu ćemo i dalje podsjećati i poticati sve institucije u matičnoj nam domovini pa tako i novoizabranog predsjednika, gospodina Mila Đukanovića.

"Najiskrenije svima kažemo, nijesmo protivnici Srbije i njenih naroda. Želimo im svaku sreću, uspjeh i prosperitet u granicama njihove države Srbije. Još jedan puta, Srećna ti i ova pobjeda, vječito slobodarska inazavisna Crna Goro na čelu s predsjednikom Milom Đukanovićem", piše u čestitki.

Predsjedništva Saveza Crnogoraca Hrvatske: Ratko Jovović, Ljubo Radović, Veljko Vujović, Vukosava Savić-Rumac, Marko Radović, Radovan Knežević i Anđelka Pavić

Komentari: 3

Koleee

17. 04. 2018 - 11:18

Gospodin Djukanovic je predsjednik svih gradjana. A mnogobrojne podrske i van drzave su samo jos jedna potvrda. Svaka cast!
Bond

17. 04. 2018 - 11:18

Srecno nasem Predsjedniku!
Vanja

17. 04. 2018 - 15:33

Crnogorski Savez u Hrvatskoj,BRAVO,vi poštujete Hrvatsku i njen Ustav,ali ne zaboravljate i volite CG,zadovoljni našim izborom predsjednik Hvala,živjeli.
Novi komentar