Nakon prebijanja

Nataša Bekvalac traži starateljstvo nad ćerkom

Pop zvijezda Nataša Bekvalac riješila je da nakon prebijanja stavi tačku na brak sa Lukom Lazetićem, za koga je verovala da je čovek njenog života. Pevačica će tražiti i potpuno starateljstvo nad ćerkicom Katjom.
Objavljeno: 17. 04. 2018 - 11:10 Promjenite veličinu teksta: A A A

– Ona nije vjerovala da će Luka ikada dići ruku na nju, s obzirom na to da je oduvijek bio brižan prema njoj i da se na sve moguće načine trudio da joj pokaže ljubav. Nataša je vjerovala da je ovo ljubav za čitav život, a trenutno dešavanje u njihovoj porodici potpuno ju je uništilo psihički – kaže izvor za Alo i dodaje:

Ona nikada nije sumnjala u njega, ali te večeri kao da joj je neko šapnuo da bi trebalo da pogleda njegov mobilni. U posljednje vrijeme često je bančio do zore, a Nataši se to nikako nije sviđalo jer ipak imaju bebu o kojoj treba zajedno da vode računa. Luka se ponašao kao tinejdžer, a ona je o svemu morala da vodi računa.

Nataša je u subotu ujutro prijavila nasilje policiji, a nakon toga je završila u Urgentnom centru, gdje su joj konstatovane lakše tjelesne povrede.

 

Foto: Instagram bekvalceva

Komentari: 1

Ilija

17. 04. 2018 - 19:12

Odmah bi joj starateljstvo dao. Od te djevojčice samo ovakve majke mogu napraviti stopostotne srbijanke. Ko bi je od nje mogao naučiti da bolje igra polugola po stolovima. Od koga bi bolje mogla naučiti kako promijeniti sto frajera za dvije godine.Ko bi joj bolje poslužio za primejer kako ne bendati muža, porodicu i brak...
Novi komentar