Menadžerka tuži Maraju Keri za seksualno uznemiravanje

Stela Buločnikov, bivša menadžerka Maraje Keri, planira da tuži popularnu pjevačicu zbog navodnog seksulanog uznemiravanja. Ona je izjavila da se Maraja "stalno šeta gola pred njom". Osim toga, 48-ogodišnja pevačica je navodno "obavljala seksualne radnje u Stelinom prisustvu", piše TMZ.


Objavljeno: 17. 04. 2018 - 12:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

Buločnikova takođe navodi da Maraja Keri ima problem sa zloupotrebom droge, kao i da ne uzima pravilno ljekove koji su joj prepisani zbog bipolarnog poremećaja, bolesti od koje je nedavno objavila da boluje.

Izvor blizak pjevačici rekao je za TMZ da je tužba "nespretna i da se bazira na neosnovanim tvrdnjama", od kojih će se Kerijeva braniti "snažno i sa uspjehom".

Inače, 2016. godine tabloidni sajt Pejdž Siks je tvrdio da se Buločnikova prema Maraji Keri nije odnosila kao menadžerka, nego kao "diktator".

"Ona se praktično uselili kod Maraje i sada zna toliko stvari o njoj da od nje može da traži šta god hoće", izjavio je nimenovani izvor tog sajta.

"Ona vuče sve konce, a Maraja radi šta god joj se kaže!"

Stela Buločnikov, takođe, tvrdi i da je bila žrtva "nepravednog otpuštanja sa svojih dužnosti u vezi sa Kerijevom", kao i da razmišlja da ne podnese tužbu ukoliko joj Maraja Keri isplati javnosti nepoznatu sumu novca, piše TMZ.

Komentari: 0

Novi komentar