Tuča u Kotoru

Ranjen Rade Vujković, uhapšen Božidar Jablan

Kotoranin Rade Vujković (27) teže je povrijeđen juče, nešto poslije 12 časova, tokom incidenta koji se dogodio u kotorskom naselju Gornji Škaljari ispred tamošnjeg auto servisa.
Objavljeno: 18. 04. 2018 - 20:36 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema informacijama policije, na Vujkovića je tokom verbalne prepirke nožem nasrnuo Božidar Jablan (44) zadavši mu više uboda sječivom u predjelu grudnog koša. Vujković je odmah nakon ranjavanja prevezen u Opštu bolnicu Kotor gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je hospitalizovan. Kotorska policija je privela Jablana koji je tokom svađe lakše povrijeđen, a kome je prethodno ukazana ljekarska pomoć.
Kako je za „Dan” saopštio direktor Opšte bolnice u Kotoru doktor Ivan Ilić, Vujković je van životne opasnosti i stabilnih je vitalnih funkcija.
– Pacijent R.V. je primljen u bolnicu sa više ubodnih rana nožem, od kojih su tri-četiri površinske, a jedna dublja. On je zbrinut i stabilnih vitalnih funkcija. Nije životno ugrožen, ali potrebno je kliničko praćenje kako bi se isključila neka komplikacija. Ambulantno je zbrinuti B.J. koji je potom otpušten – kazao je Ilić. 
Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih činjenica i rasvjetljavanju ovog krivičnog djela

Komentari: 0

Novi komentar