Lider radikala o incidentu u Skupštini Srbije

Šešelj: I dalje ću gaziti i paliti hrvatsku zastavu

Lider SRS Vojislav Šešelj, dan poslije incidenta sa hrvatskom zastavom u Skupštini Srbije, obratio se novinarima i rekao da će i dalje "pljuvati, gaziti i paliti zastavu hrvatske ustaške države", ali je glavna tema pres konferencije bila da li se to zaista i dogodilo, jer niko od novinara to nije vidio.
Objavljeno: 19. 04. 2018 - 14:30 Promjenite veličinu teksta: A A A

"E, ovo je prava zavjera. Ja hoću novi sudski postupak, a vi kažete nije se desilo. Ne znam šta da vam odgovorim. Zašto bih izmislio? Da li mi baš svi novinari ne vjeruju? Ima li neko da vjeruje?", pitao je Šešelj.

 

Pošto novinari nisu odgovorili, Šešelj je zaključio:

 

"Niko? E, ovo je je prava novinarska zavjera danas. Moraćemo ponovo", rekao je Šešelj.

 

"Zaista je nevjerovatno da vi sumnjate da se događaj desio, ali desio se, a čak i da se nije desio, efekat je sasvim solidan", dodao je lider radikala.

 

On je naveo da je skupštinsko obezbjeđenje vidjelo da se to dogodilo, te da su se radikali "rvali sa njima".

 

"Članovi delegacije su čuli kad sam im opsovao majku. Prvo sam rekao da sam im zgazio hrvatsku ustašku zastavu i onda sam im opsovao svima majku ustašku. A šta vi hoćete da kažete, da smo sve izmislili, a budale nasjele? Pa, to bi bilo izvanredno da je tako, ali nismo izmislili", rekao je Šešelj.

 

On je pozvao novinare da pitaju ministra unutrašnjih poslova da li ima snimak sa ulaza u skupštinu.

 

Prethodno je naveo da "srpske patriote i časni Srbi podržavaju ono što su Filip Stojanović i on uradili pred Narodnom skupštinom" i primijetio da se poslije toga "digla i kuka i motika", te da su reagovali i predsjednik Srbije, premijerka i predsjednica Narodne skupštine.

 

"Kaže predsjednik - ne može se izvrgavati ruglu zastava nijedne suverene zemlje. E, može, jer pod tom zastavom je izvršena agresija na Republiku Srpsku krajinu. 200.000 Srba je protjerano, a nekoliko hiljada civila pobijeno i pod tom zastavom ustaški režim je protjerao više od 300.000 srba", rekao je on.

 

Šešelj je rekao da je SRS ponosna na svoj veliki miting od 6. maja 1992. godine i najavio da će ponovo u "srpskim Hrtkovcima" održati miting na Ðurđevdan.

Komentari: 9

ne postuje svoje

19. 04. 2018 - 14:41

Jao kad mu kuma Vuk Danin doneo telefonski imenika Zagreba a u njemu na 30 stranica rodjaci Seselji !
Beranac

19. 04. 2018 - 15:33

Da nam je ovakav vojvoda ko Šešelj u CG druge bi nam tice pjevale a ovako samo Dps dukljanske pjesme.
@ ZA IVANGRADJANINA

19. 04. 2018 - 20:41

E BI NAM DRUGE PTICE PJEVALE BUDI SIGURAN.NA POCETNU KARIJERE HITLER JE U JEDNOM GOVORU OSTRASCENO REKAO "DAJTE MI NEMACKU 10 GODINA I NECETE JE MOCI POZNATI "DOBIO JE I NIKO JE VISE NIJE MOGAO POZNATI.SESELJ JE SLICNA BUDALETINA
Goga

20. 04. 2018 - 07:51

Beranac# jeste, on je pravi lider za psihijatrijske slučajeve , mora da si gledao film Let iznad kukavicjek gnijezda !!!
@ ZA IVANGRADJANINA

21. 04. 2018 - 22:49

E DA NAM JE DESETAK OVAKVIH KOLIKO BI ZASTAVA MOGLI DA POGAZE!!!!
CRNOGORAC

19. 04. 2018 - 15:39

KAD SI TOLIKI JUNAK AKO TI BASTA PODJI U ZAGREB NA TRG BANA JELACICA PA GAZI IPALI ZASTAVU HRVATSKU LAKO JE PALITI I BLEJATI IZ SRBIJE ALI TI TO NE RADIS ZBOG SRPSTVA NEGO STO NE MOZES I NEMAS POVRATKA U SVOJU DOMOVINU HRVATSKU OKLEN SU TVOJI PRECI PA LAJES KA KUCKA IZVEZA.
Guest_38538

19. 04. 2018 - 18:20

E AKO VUCIC SAZNA ZA OVE SESELJEVE IZJAVE NECE MU BITI LAKO
Smece primitivno

19. 04. 2018 - 19:10

Ovaj jalijas ovo radi da skrene paznju sa sebe jer je osudjen kao RATNI ZLOCINAC. Ja smatram da je kazna preblaga jer je zasluzio dozivotnu i on a i njegovi pajtasi. Srbijo, sram te bilo kad imas ratnog zlocinca u Skupstini!
stripovi & trikovi

19. 04. 2018 - 19:50

Srpski narod treba da se sam proispita.E ovako im je sve, posle obrcu i kazu da su napadnuti i ugrozeni.Sve je bilo i proslo ali njhovog glavnog zastitnika JNA nema, sad bi se kitili cvijecem prisvojeni tenkovi .
Novi komentar