Zdenka Grbavčević

Abazović diskreditovao URA-u predlaganjem trećerazrednog Bojanića

Nekadadašnja funkcionerka građanskog pokreta URA Zdenka Grbavčević, saopštila je da je juče zatraažila ostavku predsjednika partije Dritana Abazovića, jer je “predlaganjem trećerazrednog kandidata za predsjednika Crne Gore diskreditovao tu partiju. URA je, podsjetimo, juče isključila Grbavčević iz članstva partije jer nije podržala Bojanića.
Objavljeno: 19. 04. 2018 - 14:51 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Diktatorski i falangistički model Dritana Abazovića, protjerivanjem iz partije slobodomislećih i moralnih pojedinaca nedvosmisleno pokazuje svu njegovu političku slabost i beskrupuloznost trgovanjem sa moćnijim opozicionim partijama i njihovim liderima, od kojih treba da mrvicama nahrani bolesnu sujetu nekoliko  mlađanih saradnika iz Predsjednistva partije koji je guraju u provaliju sopstvenih posrnuća, baš kao i nekada Pozitivnu Crnu Goru, iz koje dolaze, navela je Grbavčević u pisanoj izjavi dostavljenoj Portalu Analitika.

Prema njenim riječima, Dritan je diskreditovao URA-u, predlaganjem trećerazrednog kandidata za predsjednika i umjesto da podnese ostavku, kao politički odgovoran čin, a što sam na jučerašnjem sastanku Predsjedništva zatražila od njega, on nalazi način da se bliskom intimusu Mladenu Bojaniću, potpredsjedniku nekadašnje Pozitivne Crne Gore dodvori i zamoli za oprost, isključivanjem iz Partije pojedinaca koji se ne mogu prodati i kupiti jeftinim trikovima o obećanju dobijanja značajnih mjesta u izvršnoj vlasti.

“Kome Dritan da izrče moralne sudove? Pošteni i čestiti Albanci iz njegovog rodnog grada su pokazali koliko mu vjeruju, treba politički odgovorno da postupi i ponudi ostavku, ali očigledno nema urođen stid za nepovjerenje koje je dobio u Ulcinju i šire”, navodi se između ostalog u saopštenju Grbavčević.

 

Komentari: 10

Crveni karton

19. 04. 2018 - 15:13

Što si očekivala gospođo? Da ti aplaudiraju. Vjerovatno si u DPS-u naučila lekcije iz te tvoje demokratije. Vjerovatno si tamo mogla javno istupiti protivno odluci Partije. Došla si u URU, oni te otvoreno prihvatili i častili funkciom predsjednice žena, a ti im "zabola nož u leđa" Ja bih smijenio Abazovića zbog toga što te odmah, isti dan kada si dala onakvu izjavu, nije isključio iz partije. E, sada možeš pričati što hoćeš, protiv sada već druge bivše partije, a sve u interesu tvoje prve."Prva ljubav zaborava nema".
@

20. 04. 2018 - 07:45

Vojvoda Dritan je najvisi cin u URI i mora se slusati.
BIKI

19. 04. 2018 - 15:26

Zao joj je stonDritan nije predlozio Mila.Pa Mila su drugi predlozili.
Boka Bokeljima!

19. 04. 2018 - 16:36

Zdenka je za Mila.
Mario

19. 04. 2018 - 16:40

E, moja gospođo i Dritan se prifatio poslaničkog pljata. Kao što se vidi i sa crnim đavolom samo da se poslanički i odbornički preživi. Predstavljamo se kao demokrate 21 vijeka, a gledamo na koje korito da se primaknemo. Zato nema Bečića, čuva se za siguran glas, ako se snađe...
Nikola

19. 04. 2018 - 16:57

Kada vidite ko se nalazi u rukovodstvu Ure sve vam je jasno.Bivsi provalnici trafika 'najgori studenti, vatrogasci eto to im je kadar.Ne treba trositi rijeci na ovu skalameriju od partije koja ima 1.4 procenta glasaca.
Vizionar Nemanja

19. 04. 2018 - 17:03

Nemanja od Ulcinja je jedan od grotesknijih ucednika provincijalne parade malih egomanijaka, samodeklarisanih velicina, populizirajucih diktatorčića, nisko-sarkasticnih kvazi-intelektualaca i autoirinicnih liberatora Crne Gore
Gradjanka

19. 04. 2018 - 18:11

Kako si ovo lijepo nakitio, svaka ti čast. Dno dna, koje samo može napisati stvarno groteskna osoba.
CiNick

19. 04. 2018 - 19:36

Cijenjeni botovi, nije Z.Grbavčević kriva što je prosrbska opozicija predložila trećerazrednoga političara. Kriva je što se nije oglasila prije njegovoga izbora. Bojanić je i predložen što su znali da će izgubit, jer ako sam ja znao (i ođe pisao uz obrazloženje), znali su i predlagači. Zaključak je prost: izbori u CG uvijek su namješteni, jer su režim i opozicija davno podijelili karte i zna se đe je kome mjesto.
psihijatar

19. 04. 2018 - 20:31

Gospodjo pa Dritan je samo Dritan.........nista
Novi komentar