Sajam automobila, motocikala i opreme

"Auto Moto Show Podgorica 2018" od 25. do 28. aprila

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2018”  biće održan od srijede 25. aprila do subote 28. aprila, u specijalno adaptiranom prostaru, u garaži Delta City. Predviđeno radno vrijeme je od 11 do 21 sati.
Objavljeno: 20. 04. 2018 - 12:04 Promjenite veličinu teksta: A A A

Po reakcijama i komentarima posjetilaca prošlogodišnjeg Sajma kao i rezultatima koji su postignuti, organizator je sa zadovoljstvom konstatovao da je prezentovan kvalitetan sadržaj koji je nedostajao Glavnom gradu i CrnojGori, koji ima za cilj pozicioniranje Sajma na mapu istih u ovom dijelu Balkana.

U periodu održavanja Sajma,  na jednom mjestu bice izlozeni vodeći brendovi automobilske i moto industrije, auto moto opreme i nautički brendovi.Oko sajma se okupilo oko 150 subjekata koji su imali manju ili veću ulogu u realizaciji.

Najzvučniji proizvođači automobila i motocikala koji će se predstaviti na sajmu su: Toyota, Peugeot, Isuzu, Citroen, Yamaha, Renault, Nissan, Dacia, Piagio, Great Wall, Suzuki, Kia,  KTM, Jeep, Benelli, FIAT,Alfa Romeo,Ssang Yong,Tomos, Peda, Lada, GAZ, Piagio, Mitsubishi, Kymco, Opel, Hyundai, Dukati, Volvo, Land Rover i Jaguar.

Pored njih, ovlašteni zastupnic i će predstaviti  i veliki broj brendova opreme, kozmetike, garderobe, koji prate auto industriju, među kojima se ističu: AGV, Hofman Marinkovic, E-Prime, Sava, Seadoo, Akrapovic, Dunlop, Comforser, Wolf, Petronas, Nolan, X lite, Grex, Unibat, RMS, A pro, NGK i Motul.

Pored atraktivnosti najnovijih modela iz auto, moto i nautičke industrije, ono što će dodatno privući posjetioce tokom trajanja Sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća.

Poslijepredstavljanja na sajmovima u Ženevi i Beogradu, Podgorica će imati više premijernih predstavljanja najnovijih modela automobila. Posjetioci sajma prvi će u Crnoj Gori uživo vidjeti modele Jaguar E – Pace i Kia Stinger, koji do sada nisu viđeni na crnogorskim ulicama.

Cijene izloženih automobila biće od oko 8.000 eura koliko će koštati najjeftiniji modeli Lada, Dacia i Fiat, do 140.000 koliko će koštati najskuplji automobil na sajmu, Jaguar.

Prostor u kojem se održava Sajam površine je 4.500 kvadrata i biće kompletno adaptiran za tu namjenu, od specijalnih podova, montažnih zidova, do profesionalne rasvjete i ozvučenja.

Organizovaće ve sada već popularno, takmičenje u sporoj vožnji, Slow Grand Prix, koje se organizuje već 6 godina.Naime, cilj vozača u ovom nesvakidašnjem takmičenju  je da što sporije pređu zadatu stazu.  Za najsporije vozače obezbijeđena je i vrijedna nagrada.Cilj takmičenja je promocija bezbijednosti u saobraćaju i edukacija kroz zabavu.

Na sajmu će svečano biti potpisan partnerski ugovor između Reno-a i Fudbalskog kluba Budućnost, tj. Reno postaje oficijalni klupski auto a akcija je nazvana „Reno za Budućnost“.

Takođe će biti održan i izbor za najljepšu hostesu koji jepropratni događaj svakog sajma automobila.Posljednjeg dana Sajma, nakon dodjele nagrada i priznanja posjetioci i učesnici ćemoći da sumiraju utiske na Jack Daniels koktel zabavi.

Partneri ovogodišnjeg Auto Moto Show-a su Glavni grad Podgorica Delta City i AMSCG koji su prepoznali značaj ovakvog događaja za Podgoricu i Crnu Goru.

foto: Ilustracija

Komentari: 0

Novi komentar