Predsjedništvo DF-a saopštilo

Bečić i Abazović da povuku listu za izbore u Podgorici

Demokratski front (DF) je pozvao danaso sve opozicione stranke na dogovor o jedinstvenim izbornim listama na predstojećim lokalnim izborima, kao optimalnom odgovoru na sve zloupotrebe i mahinacije lopovskog režima.
Objavljeno: 20. 04. 2018 - 15:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Pozivamo kolege iz Demokratske Crne Gore i URA da povuku listu za izbore u Podgorici i da, stave po strani uske partijske interese i lične ambicije, u cilju formiranja jedinstvene opozicione liste u Podgorici, koja sigurno pobjeduje lopovsku listu DPS”, kažu u DF-u.

DF je ohabrio lokalne organizacije konstiueneta DF da odmah uspostave komunikaciju i otvore dogovore sa opozcioenim strankama radi formiranja najširih mogućih koalcija u cilju stavranja optimalnih političkih uslova za pobejdu na loklanim izborima.

“Predsjendištvo DF još jednom pokazuje da nam je opšti interes iznad partijskih i da dobro razumijemo očekivanja opozicionih birača u Crnoj Gori , koji od nas traže jedinstvo i zajedničku borbu protiv režima DPS. Svaki opozicioni subjekt kome su uski partijski interesi i lične mabicije važnije od borbe za slobodu i dmeokratiju u Crnoj Gori, moraće da preuzem javnu odgovornost za propuštanje još jedne šanse za promjene”, ocijenili su oni.

Predsjednistvo DF je  podržalo krivičnu prijavu predsjednickog kandidata Mladena Bojanića,  koju je zbog neregularnosti na izborima podnio SDT-u. Predsjedništvo podržava i njegov politički stav da ne priznaje rezultate izbora, jer je i ovaj put režim masovnom zloupotrebom državnih institucija i prljavim novcem od šverca cigareta i droge, onemogućio slobodno izraženu volju birača.

Komentari: 5

Liste

20. 04. 2018 - 15:50

Jedva cekam da vidim cetnicku listu
psihijatar

20. 04. 2018 - 20:23

Ima li tu i Ranka nedje
Vanja

20. 04. 2018 - 21:36

On je u soku,Teza mu je pala Draginjina izjava,nevo Milova pobjeda,za Mila je znao da ce pobijedit,ali Draginja sa onolikim egom ga je nokautirala.Ne pitaj za njega,vida dusevne rane.
34588

20. 04. 2018 - 20:29

DF ide u jos jedn poraz. Nece gradjani rehabilitaciju cetnistva. Vi sve izdli i sebe i svakoga .....nestajete polako ali sigurno.
Vanja

20. 04. 2018 - 21:28

Imaju li idje mjesta da se ovi politicki fosili skupe,izgleda ne!,jer stalno izbacuju ovu sliku iz arhive.Najljepsa im je.Nemojze becica dirat dosta mu je muke (plagijat),on i onako nece na izbore,ne pada mu na pamet,pa vi eto izbora i pored izbora.
Novi komentar