Potpredsjednik PzP-a povodom neosnovanih napada na njega i DF

Pavlović: Javni interes je da Bečić potvrdi ili odbaci sumnje u plagijat

Ljudski razumijem krajnje neugodnu situaciju u kojoj se našao lider DCG nakon objavljivanja prilično uvjerljivih dokaza o plagiranju njegovog magistarskog rada. Smatram da je javni interes da on to odmah raščisti,da jasno i glasno potvrdi ili odbaci ta sumnjičenja i da tako pomogne svima u opoziciji u ovom veoma osjetljivom trenutku, izjavio je potpredsjednik Pokreta za promjene i poslanik DF-a Koča Pavlović.
Objavljeno: 20. 04. 2018 - 18:39 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Naravno,ako se na kraju i pokaže da magistarski rad Bečića jeste rezultat intelektualne krađe, ja i DF nećemo nikada, niti nam to pada na pamet, datu krađu i samog Bečića uporedimo ili izjednačimo sa opštom poharom kojoj je izložena CG i sa apostolima te besprizorne pljačke koji čuče u redovima DPS-a.A posebno nam ne pada na pamet da ovu zaista neprijatnu situaciju, u kojoj se našao Bečić lično, ne bilo koji način vezujemo za političke odluke, ili za odnose čitavih naših partija/koalicija, DF-a i DCG. Pitanje : “Da li je magistarska teza Bečića plagijat?”, jeste pitanje za Bečića lično, a ne za ostatak rukovodstva, aktiviste i glasače DCG", naveo je Pavlović u izjavi dostavljenoj medijima.

Stoga Pavlović poziva autore "potpuno neutemeljenog saopštenja DCG, u kome su iznijete uvrede na račun DF i na moj račun, da se manu pokušaja svađanja čitave svoje partije sa najjačim opozicionim subjektom DF-om".

"Mi nismo partner za bilo kakvu unutaropozicionu svađu, već naprotiv – DF poziva na najšire opoziciono udruživanje, ne bi li ovog povampirenog diktatora i njegovu kriminalnu grupu poslali tamo gdje oni pripadaju. I na kraju, kao otac, moram reći da ja ne kontrolišem razmišljanje i djelovanje mog 25-ogodišnjeg sina. I ja sam vrlo ponosan na to. Moj sin je odrastao, obrazovan i pametan mladi čovjek, koji se već duže vremena bavi problemom plagijata, jer je studirao u inostranstvu i dobro poznaje tu materiju. I baš kao što je svojevremeno sarađivao sa novinarom Darkom Ivanovićem oko plagijata ministarke Sanje Vlahović, baš tako je i nedavno pomagao mladim ljudima iz Centra za akademski integritet", zaključio je Pavlović.

Komentari: 7

@

20. 04. 2018 - 20:06

ha ha ha evo ih odmah jedni na druge pa se cude sto Milo vlada 30 godina.Sad ce Becic da pita ko zna mozda za neke suptance Koku i eto belaja.Mene b i u ovom trenutku najvise interesovalo pricamo li mi ovim ili onim jezikom dali se molimo ovome ili onome bogu itd.GREOTE STO NAS SNADJE SA OPOZICIJOM.
@2

20. 04. 2018 - 21:06

Moram i ovo da dodam.NIKOME ALI BAS NIKOME IZ OPOZICIJE NE PADA NA PAMET DA PODNESE OSTAVKU ZBOG 30 GODINA NEUSPJEHA.Ovaj Becic mi nije ni najmanje simpatican ali nije mu se ni pruzila prilika i odmah napad od dijela opozicije.SRAMNO.
Vanja

20. 04. 2018 - 20:13

GOSPODIN Koča,bodri Becica da prizna da li je prepisao neki magist.,rad,ili je nevin.Kaze da ce ga podržati bio kriv ili nevin?, STAV!.opozicija sama sebe skače u usta.Kocin sin studirao u inostranstvu.Izgleda da je Koča radio u Nemačkoj, kako bi inace skolovao sina van zemlje.Mucenici,Opozicija puna ko brod!!!!!.Ne branite nas više molim vas.
Papa

20. 04. 2018 - 20:44

Simbioza Koče partizan do četnika, i od Liberala da vojvoda DF.
Pecicanin

20. 04. 2018 - 21:28

Koja ste vi najača opoziciona grupacija nesrećniče. Zar ne vidiš da ste svakog dana sve više u mišjoj rupi iz koje vam nema izlaska , bez obzira što pokušavate da svoje koalicione partnere branite od šverca i lopovluka.
Niksicanin

20. 04. 2018 - 22:23

Sad ce im Milo biti kriv i za ovo.E niste vi opozicija vlasti moj Aljeksa nego drzavi Crnoj gori zato vas narod nece. Uhvatite se pod ruku sa Dritangom Mandicem Medom i Pipunom i put pod noge.Ovaj narod vas je procitao.
Mirko Bgd.

20. 04. 2018 - 22:30

Vidi, Vidi , što se probahatila Milova Ljeposava, pa prijeti sa četnicima! Prvo Crnu Goru treba provjetriti od ravnogorskog sm....a, pa ćemo onda lako sa "diktatorima" Uslov svake emacipacije Crne Gore je da odu "četnikoliki" sa scene, jer od vas nema niko gori.
Novi komentar