TO Cetinje

Predstavljen električni vozić

Danas je u organizaciji  TO Cetinje predstavljen električni vozić koji će u ljetnjoj sezoni biti korišćen za obilazak gradskog jezgra. U pitanju je promotivna vožnja novim električnim vozilima koja su nabavljena donacijaom UNDP , kao i sredstvima Prijestonice Cetinje.
Objavljeno: 21. 04. 2018 - 11:15 Promjenite veličinu teksta: A A A

Električna vozila prestavljaju  svojevrsnu novu turističku ponudu grada i njihovom upotrebom turisti i svi posjetioci Prijestonice moći će da uživaju u razgledanju grada praćeni audio zapisom. Danas je promotivna i ujedno prva turistička vožnja sa gostima koji su nam došli iz Italije. Naša namjera je da se njihovim korišćenjem smanji broj štetnih izduvnih gasova i samim tim doprinese očuvanju životne sredine - kazao je za Portal Analitika Marko Vujanović iz TO Cetinje

Aktivnosti se nastavljaju i sjutra, u nedjelju, obilježava se 22. april svjetski Dan zaštite životne sredine. Turistička organizacija Prijestonice Cetinje će tim povodom dati svoj doprinos u vidu uklanjanja otpada sa lokaliteta Orlovog krša, koji predstavlja jedan od simbola našeg grada. Cilj ove akcije da se na simboličan način obilježi svjetski dan ekologije i pošalje poruka da zajedničkim i savjesnim djelovanjem možemo da doprinesemo očuvanju planete zemlje.

 

Komentari: 1

Sad će Cetinjani

21. 04. 2018 - 14:06

umjesto žičarom u Kotor ići mini vozićem. Hahahaha
Novi komentar