Tokom posjete Zagrebu

Bivša žena nahvalila Trampa: On je brilijantan, ima samo jedan porok

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsjednika Donalda, koja je u Zagrebu promovisala svoju knjigu "Vaspitanje Trampovih", bivseg životnog saputnika i oca njene djece opisuje kao "briljantnog" i "veoma dragog", djecom se ponosi, a za sebe kaže da bi "definitivno" bila dobra Prva dama.
Objavljeno: 21. 04. 2018 - 17:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ponosna je na svoju djecu - Ivanku, koja je, inače, veoma važna figura i u stopu prati oca, Erika i Donalda mlađeg.

"Svi su obrazovani, odgovorni, dobrih manira, rade, zarađuju, ne traže od mame i tate novac i najvažnije - zaista znaju vrijednost novca, rekla je.

Govorići o Donaldu Trampu, Ivana kaže da je "vrlo drag", ali da u poslu toga nema.

"Ja sam vrlo ljubazna i nježna, ali ako upravljate kazinima, što pretežno rade muškarci, moraš biti jak i mora da ti je stalo. Donald je takav i želi da napravi ono što je najbolje za Ameriku. To je sigurno - rekla je ona za HRT.

Upitana da li ju je neka njegova politička odluka šokirala kazala je: "Ne baš. Podržava način na koji želi da riješi problem zdravstvene zaštite, podržava njegovu migrantsku politiku. Ja sam imigrant i imigranti su potrebni Americi i u cijelom svijetu. Moramo zaštititi naše granice, one nisu otvorene. Moramo se pobrinuti da migraniti dođu legalno, da plaćaju porez i govore barem malo engleski kako bi se integrisali u društvo. Ne slažem se da 18-godišnja Meksikanka koja pređe i rodi u Americi dijete, automatski postaje američka državljanka", rekla je Ivana Tramp.

ivana-3

Definitivno bi, kaže, bila dobra Prva dama jer zna da pročita ugovor, zna da pregovara, zna da održi govor pred novinarima.

Trampova je za Večernji list rekla da, kada bi jednom rječju morala da opiše bivšeg supruga, bila bi to "briljantan", a njegov jedini porok je, ističe, "džank fud".

Sa Donaldom starijim, se, kaže, čuje jednom mjesečno.

Upitana šta je poruka njene knjige, Ivana Tramp kaže da je danas najvažnije da roditelj nauči dijete nekim vrijednostima.

"Svoju sam djecu učila da ne varaju, ne kradu i ne lažu, da ne konzumiraju alkohol, droge, da ne puše. Odlučila sam da napiše knjigu jer su moja djeca ispala fantastična. Sami zarađuju novac, znaju njegovu vrijednost. Kada su bili manji ja bih u Evropu letjela prvom klasom, a oni ekonomskom, što i danas nekad rade - ispričala je.

Ispričala je i koliko je Donald Tramp bio angažovan u vaspitanju djece.

"On je brižan, ali nije ih vodio u park, u šetnju, uvijek je bio na telefonu. Dao mi je slobodu da odlučim u koje škole će da idu i kojim aktivnostima će se baviti", rekla je.

ivana-2

Tvrdi da djecu i karijeru nije lako uskladiti.

Događalo se, kaže, da je nekada helikopterom letjela u Atlantik siti, gdje je vodila tri kazina i hotel, vratila bi se potom kući da stavi djecu u krevet, a onda se spremila i otišla na neki događaj.

"Ponekad je bilo haotično, ali ne osjećam se krivom. Što bih inače radila, išla u šoping? Morate dobro isplanirati dan, ali kad su u školi ili na aktivnostima imate vremena za posao - ispričala je Ivana Tramp.

 

 

Komentari: 0

Novi komentar