GO Omladine SD održan danas

Generalna sekretarka Omladine SD Elida Korać

  Konstitutivna sjednica Glavnog odbora Omladine Socijaldemokrata Crne Gore održana je danas, a na njoj su jednoglasno izabrani novi članovi Predsjedništva, dok će na funkciji generalne sekretarke u ovom mandatu biti Elida Korać, saopšteno je iz te partije.
Objavljeno: 21. 04. 2018 - 18:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

Predsjednik Omladine SDCG Emil Đokić poručio je da je vidljivo da novoizabrana omladinska struktura SD-a od prvog dana djeluje ozbiljno i posvećeno, te da ne sumnja da će mladi i tokom aktuelne kampanje za lokalne izbore dati nesumnjivo najveći doprinos.

Sjednici je prisustvovao i predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović, koji je istakao da je presudno da mladi, pogotovo na terenu, novom energijom i svojim aktivizmom na najbolji način afirmišu socijaldemokratiju.

Za članove Predsjedništva jednoglasno su izabrani: Emil Đokić, Nikola Zirojević, Sanel Canović, Drago Drobnjak, Elida Korać, Aleksandar Lelević, Sanin Raščić, Nikola Vojvodić, Damir Martinović, Kemal Korać, Arber Hadžibrahimi, Mirza Gargović, Dragiša Damjanović, Džana Marković, Ermin Fejzić i Damir Bicić.

"Mlade Socijaldemokrate i dalje će biti prepoznate po drugačijoj političkoj kulturi, zdravoj socijaldemokratskoj ideji koju šire, uz prepoznatljive društveno - političke aktivnosti koje će biti još brojnije", poručeno je sa sjednice.

 

Komentari: 1

Тото

21. 04. 2018 - 19:43

Kako to da medju muslimanima socijaldemokratija ima nesrazmerno vise pobornika nego medju.ostalima?
Novi komentar