Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije

Tumbaković: Oduvijek sam Crnu Goru gledao kao svoju državu

  Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković kaže da je oduvijek Crnu Goru gledao kao svoju zemlju.
Objavljeno: 21. 04. 2018 - 23:35 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Rođen sam u periodu kada je moja zemlja bila Jugoslavija i zbog toga su moje emocije uvijek usmjerene u tom pravcu. Crnu Goru sam uvijek doživljavao kao svoju državu, najduže smo ostali zajedno tokom posljednjih 20 i više godina, i kada smo se odvojili, to smo uradili na najmirniji i najbolji mogući način.”, kazao je selektor u razgovoru za Al Džaziru.

Kako je dodao, emocije koje ima su krajnje sportske I tako dođivljava predstojeću utakmicu.  “To što sam rođen u Srbiji, u Beogradu, a što sada radim u Podgorici i Crnoj Gori, sportska je stvar i emocije ću usmjeriti u tom pravcu jer smatram da je tako najispravnije, rekao je on.”

Naša selekcija igraće protiv Srbije u Ligi nacija, a Tumbaković se raduje tim mečevima.

“Posebno se radujemo utakmici sa Srbijom, u kojoj ćemo imati priliku da se uporedimo sa učesnikom Svjetskog prvenstva. Nema nepoznanica, vidjećemo kroz takmičenje kojeg nivoa kvaliteta su naši protivnici, a čim smo svrstani u istu grupu znači da smo približno kvalitetni.”

 

Komentari: 2

Objektivni

22. 04. 2018 - 02:21

Ovo je gospodin čovjek . Ali ne i jedini gospodin koji je vodio nasu reprezentaciju . Filipovic je bio bas jedan kulturan i dostojanstven covjek . I odradio je veliku stvar . Vecu nego sto se misli . Cico je bio i mangup i persona . I bio je odlican igrac . Zagrebački šmeker . A Tumba , kao sto rekoh zaista dobar trener i gospodin covjek . Nadam se da ce ostati selektor ako nas dovede pred vrata nekog velikog takmičenja a ne bude tada smjenjen .
Đuro Pera Mila Šutova

22. 04. 2018 - 12:33

Potpuno si u pravu. Nemam nikakve sumnje u njega kao Srbina iz Srbije, povodom predstojećih mečeve protiv Srbije. On je veliki gospodin i profesionalac. Plašio bih se da nam je trener neki Srbin iz Crne Gore.
Novi komentar