Odgovor Luki Martinoviću

Krsmanović: Kritiku javnosti treba prihvatiti bez vrijeđanja

Pobjeda je izvijestila o odluci cetinjskog tužilaštva kojom je odbijena krivična prijava Crnogorskog pokreta protiv poglavara Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori Amfilohija Ćirovog Radovića zbog govora mržnje na liturgijama u septembru prošle godine, jer je interes javnosti da bude obaviještena o takvom rješenju.
Objavljeno: 22. 04. 2018 - 06:40 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objavili smo sjutradan i reagovanje Crnogorskog pokreta na odluku tužiteljke Katarine Padalice u kojem su oni iznijeli svoje ocjene na takvo rješenje, što je, najvjerovatnije, naljutilo i uvrijedilo šefa Osnovnog tužilaštva na Cetinju i izazvalo njegov neutemeljeni napad na Pobjedu.

U Vašem reagovanju na ta dva teksta, pored ostalog, ocjenjujete da „medijske insinuacije o naklonosti tužilaštva bilo kom licu, i stavljanju iznad Ustava i zakona bilo kog lica, nijesu tačne, već krajnje maliciozne“.

U našim tekstovima nije bilo nikakvih insinuacija ili malicioznosti, niti smo komentarisali odluku tužiteljke Padalice, tako da je Vaša ljutnja na Pobjedu bezrazložna i bez osnova. Nadam se da i Vaše odluke nijesu takve, jer za razliku od neutemeljenog reagovanja na Pobjedu, one nose mnogo veće posljedice, kako po građane kojih se tiču, tako i po državu Crnu Goru.

Kaćuša KRSMANOVIĆ

(urednica rubrike Društvo u Pobjedi)

Komentari: 0

Novi komentar