Izabran tajnim glasanjem

Palibrk na čelu pljevaljskog SNP-a

Uprisustvu velikog broja predstavnika mjesnih odbora, predsjednika SNP-a Vladimira Jokovića, potpredsjednika Dragoslava Šćekića i visokih funkcionera ove pratije Milisava Ćorića i Darka Stojanovića, juče održana Izborna konferencija Opštinske organizacije Socijalističke narodne partije (SNP) Pljevlja, na kojoj je izabran novi Opštinski odbor koji broji 92 člana.
Objavljeno: 22. 04. 2018 - 14:13 Promjenite veličinu teksta: A A A

Tom prilikom održana je i prva sjednica novoizabranog odbora na kojoj je izvršen izbor njegovog predsjednika. Tajnim glasanjem na ovu funkciju izabran je diplomirani pravnik Rajko Palibrk, dugogodišnji član ove partije.

- Cijela Izborna konferencija i prva sjednica Opštinskog odbora protekli su u znaku jedinstva i čvrste riješenosti da ova partija postigne što bolji rezultat na predstojećim lokalnim izborima.  Novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora u svom prvom obraćanju, uz zahvalnost članovima na ukazanom povjerenju, istakao je da je neophodno uložiti maksimum napora da pljevaljski odbor SNP-a svojim jedinstvom bude uzor i primjer uspostavljanja opozicionog jedinstva oko strateških i konkretnih pitanja privrednog i duhovnog oporavka Opštine Pljevlja kako bi osvajanjem vlasti u naredne četiri godine zaustavili negativne trendove koji prijete da Pljevlja uvedu u potpuni kolaps – saopšteno je iz SNP-a.

Palibrk je naglasio da u svjetlu predstojećih lokalnih izbora svim dobronamjernim građanima Pljevalja treba da budu vodilje vjera, nada i ljubav i mudro iznalaženje puteva kako da se odbrani i unaprijedi sve ono što je ovaj grad i ovaj kraj i njegove ljude krasilo kroz vjekove.

Komentari: 0

Novi komentar