Demokrate podnose krivičnu prijavu protiv Đukanovića i Pavlovića

Demokrate će podnijeti krivičnu prijavu protiv Mitra Đukanovića i Feđe Pavlovića, saopštio je danas na vanrednoj pres konferenciji potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica.

Objavljeno: 22. 04. 2018 - 16:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Feđa Pavlović, menadžer kampanje DF-a i Mitar Đukanović, aktivista DF-a, formirali su organizovanu kriminalnu grupu koju čini više lica iz DF-a i DPS-a, sa ciljem protivpravnog uticaja na volju birača uoči izbora. Oni su izvršili niz krivičnih djela u sticaju. Osnovano se sumnja da su ova lica, kao članovi organizovane kriminalne grupe za prevare i protivpravno vršenje uticaja na volju birača, poslali pisma građanima Herceg Novog u kojima su sadržane uvrede i klevete, sračunate s ciljem diskreditacije Demokrata uoči izbora u ovom gradu.

Ovim vas obavještavamo da ćemo podnijeti krivičnu prijavu protiv ovih lica i priložiti sve raspoložive dokaze, neophodne za rasvjetljavanje ove krivične stvari. Očekujemo od VDT-a da hitno postupi, preduzme sve neophodne zakonske radnje i aktivnosti na procesuiranju ovih lica koja su formirala organizovanu kriminalnu grupu", istakao je Koprivica.

Ovo je, kako je rekao Korpivica, samo djelić u prevarantskoj slagalici DF-a i DPS-a.

"DF je medijskim manipulacijama, terenskim podmetačinama i prljavim dogovorima sa pojedinim njima bliskim partijama opstruirao Aleksu Bečića u dijelu kandidature za predsjednika Crne Gore, i faktički ga dovodeći do toga da se ne kandiduje odradio direktan posao za Mila Đukanovića. Kada su vidjeli da je taj plan osujećen od građana Crne Gore, jer su rekli da bi prije glasali Đukanovića nego Bečića, i da ne bi nikada glasali Bečića, sada su pokušali da ga diskredituju i na ovaj način. Dakle, postoji dio DF-a koji je monstruozan i spreman na prljave igre koje zdrav razum ne može da prihvati. Ali ima božje pravde. Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada", istakao je Koprivica.

Podsjetimo, direktor NVO „Centar za akademski integritet“ Mitar Đukanović juče je najavio krivičnu prijavu protiv lidera Demokrata Alekse Bečića zbog navodnog plagiranja dijela magistarskog rada.

Komentari: 11

CiNick

22. 04. 2018 - 18:42

Pitanje je zašto stranka podnosi krivičnu prijavu, a ne njezin šef, s obzirom da je pod sumnjom njegov privatni aranžman? Da li su ga pogodili u Ahilovu petu, pa mu treba podpora ili lične zavrzlame koristi za promociju stranke? U oba slučaja pokazao je slabost.
Tridaj

22. 04. 2018 - 19:02

Totalni raspad sistema u Demokratama
Luk

22. 04. 2018 - 19:03

Šta je ovo ljudi?!hahhaaa
Niksicanin

22. 04. 2018 - 19:31

I vi da mi vodite drzavu Demokrate???Dosta ste se igrali politike sada se vratite kod mame i tate.A ti Aljeksa posveti se sivenju.Mozes malo i da promjenis boju dosta je vise bilo crvene.Nauci i Moma da sije posto nije ni za sta drugo !!!
Tesla

22. 04. 2018 - 20:43

Koliko je smijesno toliko je i glupo.Pa i da je Becic najavio tuzbu mozda bih i mogao da shvatim.Ali,postavlja se pitanje a ko zna koje je po redu na kome nema odgovora od strane demokrata,odn.Becica,dali je bilo plagijata ili nije?!Uzmite bar jednom odgovornost u svoje ruke!!
BACG

22. 04. 2018 - 21:16

I kakve veze ovo sve ima sa strankom Demokratska CG? Nisu prozvali stranku nego akademskog gradjanina Aleksu Bečića! I sada, Becic ćuti, ne oglasava se, a pustio je svoje pitbulove sa crvenim kravatama da se na najgori nacin obracunavaju sa ovom NVO. Da brane njegov lik i djelo, kako rekose u onom saopstenju. Cus, Becicev lik i djelo, ko da je Tito. Drugo, odje se vidi kakav je njihov odnos prema nevladinom sektoru, koji revnosno brane navodno od DPS-a. A kada njihovog lidera NVO uhvati u kradji, onda na najgori staljinisticki nacin reaguju. Uzas. Ne daj boze da ovi Milosevicevi skolarci ikada dodju na vlast. Upamet se Crna Goro.
Freeman

23. 04. 2018 - 08:27

Očigledno ovdje nešto smrdi !.Navedena NVO formirana je samo nekoliko dana prije objavljivanja rezultata analize na plagiranje za pet naučnih radova.Kako je to moguće ?.Odakle njima softver koji je neophodan za tu vrstu analize ?.Takav softver posjeduje samo UCG .
Nikolina

23. 04. 2018 - 09:34

Ko je lud ovdje ? Sve ti je lazno Aleksa
dixi

23. 04. 2018 - 11:09

I sta ako podnesu?Pokusavaju da svoju krivicu sakriju Becic je plagijator i kraj price.
Sasa

23. 04. 2018 - 11:10

I kad mu odbiju prijavu posto nema osnova sta ce onda da rade sta ce da izmisljaju!
Jovana

23. 04. 2018 - 11:10

Pokusavate da maknete krivicu sa sebe Becic je kriv to ce vidi!
Novi komentar