SNP

Otišli oni koji nijesu bili u SNP-u

Ostavke na članstvo u Glavnom odbora (GO) Socijalističke narodne partije (SNP) podnijeli su oni, koji od prošlogodišnjeg Kongresa, u suštini i nijesu bili u stranci, saopšteno je iz te stranke.

Objavljeno: 23. 04. 2018 - 13:18 Promjenite veličinu teksta: A A A

Dan je danas objavio da je 38 članova GO SNP-a podnijelo ostavke, okrivljujući predsjednika Vladimira Jokovića za rasulo u partiji.

Iz SNP-a su rekli da su otišli oni koji su "iza svakog ugla postavljali "klipove" pod točkove pokušavajući da nanesu štetu partiji koja ih je iznjedrila". 

"Otišli su u trenutku potpune konsolidacije SNP-a, kada se odvija proces održavanja uspješnih izbornih konferencija, gdje se u rukovodstva lokalnih odbora biraju novi mladi ljudi, ali i oni koji su se opet vratili", navodi se u saopštenju partije.

Kako su dodali, otišli su i neki koji "drame" zbog navodnog, lošeg rezultata predsjedničkog kandidata, a nisu ni izašli na predsjedničke izbore, i neki koji "jedu hleb" od SNP-a.

„Otišli su i oni koji su vršili deratizaciju prostorija partijske centrale, pokušavajući da otruju svoje kolege, koji su sebi projektovali visoke državne funkcije, direktno se dodvoravajući aktuelnim vlastima“, kazali su iz SNP-a.

Iz SNP-a su istakli da su partiju napustili članovi koji su pred svake lokalne izbore saopštenjima i zakulisnim radnjama pokušavali da oslabe partiju i koji su pripomogli njenoj „finansijskoj pustoši“.

„Naravno, među njima ima čestitih članova SNP-a do kojih nisu dolazile prave informacije i koji su, možda, podlegli manipulacijama idejnih vođa ove "rabote"“, kaže se u saopštenju.

Sujeta, zlonamjera i čemer zbog kongresnog poraza, kako navode iz SNP-a, nije se mogla sakriti.

Iz SNP-a su rekli da je izabran, za idejne tvorce ovog čina, trenutak uoči lokalnih izbora, kao pokušaj da se nanese šteta.

Ističu da je SNP je tvrd orah i da je ništa neće pomjeriti sa tradicionalnog, izvornog puta partije iz naroda.

„A narod će znati i prepoznati koji im je pravi naum i za čije interese ovo rade“, poručili su iz SNP-a.

Komentari: 5

Podi 21

23. 04. 2018 - 14:55

Otišli su sarmu nidu probali. BACKO će nastaviti sa sinom da gradi stambene objekte i bas ih briga.
Vojvoda

23. 04. 2018 - 16:30

Nije to vise tvrd orah, to je pravi mućak. Unisti Jokovic za pola godine sto milo nije mogao za 20 godina.
R

23. 04. 2018 - 18:22

Sadašni SNP je samo ostatak jedne neuspjele partije i njene ideologije. Pjesnik bi rekao " ne bacaj kamen u to mrtvo more, nemojte ljudi biće smrada manje, oni polako sami sebe more, i trunu kao ispod snjega granje"
34588

23. 04. 2018 - 20:39

Rasulo
Zoki

24. 04. 2018 - 09:01

Koje su ovo budaletine. Ode im trećina glavnog odbora i ni srećni
Novi komentar