Budite povezani sa onima koje volite uz roming usluge m:tel-a

Specijalna ponuda m:roming tiketa za jedinstveni doživljaj putovanja

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, kompanija M:tel je inovirala ponudu m:roming tiketa.
Objavljeno: 23. 04. 2018 - 18:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

U ponudi je Prva klasa tiket  - godišnja karta koja, za samo 39,9 eura, omogućava svim korisnicima m:tel-a da do kraja 2018. godine, dok se nalaze u romingu u Srbiji, dobiju neograničene odlazne pozive, poruke i mobilni Internet, uz neograničene dolazne pozive iz cijelog svijeta

Da bi koristili benefite iz ponude, uslov je da pri dolasku u Srbiju korisnici odaberu mt:s mrežu.

Šta sve dobijate kupovinom Prva klasa tiketa -  godišnje roming karte ?

  • Neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka mobilnoj i fiksnoj mreži m:tel-a
  • Neograničene SMS poruke ka brojevima iz Telekom Srbija i m:tel 068 mreže
  • Neograničen Internet
  • Neograničene dolazne pozive iz bilo koje mreže u svijetu

 

Pored godišnje karte, u ponudi  je i 15-dnevna karta za samo 5,9 eura. Ukoliko se odluče za ovu uslugu, korisnici dobijaju sve navedene benefite dok su u romingu u Srbiji – koje koriste u periodu od 15 dana.

mtel-roaming-pobjeda-2

 

Roming tiketi  pravo rješenje za regionalne destinacije

Naši korisnici koji putuju u Sloveniju i na Kosovo takođe mogu aktivirati godišnju mroming kartu po cijeni od 39,9 eura kao i e i 15-dnevnu kartu za samo 5,9 eura.

Kupovinom odabranog tiketa, korisnici m:tel-a mogu da aktiviraju neograničene odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Slovenija i IPKO i ka m:tel mrežama (068, 060 i 078 M:tel mreži), neograničene SMS poruke sa brojevima iz Telekom Slovenija i IPKO i m:tel mreže (068 i 060 M:tel mreže), kao i neograničeni mobilni internet, dok se nalaze u romingu u Sloveniji (Telekom Slovenija) i Kosovu (IPKO).

Takođe, u ponudi je najpovoljniji roming za sve koji putuju u Bosnu i Hercegovinu, i to trodnevni tiket po cijeni od 2,9 eura i petnaestodnevni tiket za samo 4,9 eura.

Ukoliko se odluče za neki od ovih tiketa, korisnici m:tel-a mogu da, aktiviraju neograničene odlazne minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži m:tel CG (068, 060 i fiksne numeracije u m:tel mreži), kao i neograničeni mobilni internet, dok se nalaze u romingu u BiH (m:tel mreža).

Kupovina m:roming tiketa  se vrši putem m:tel menija  - pozivom *105#, besplatnim pozivom Korisničkog servisa 1600 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica kao i slanjem poruke tiket3 na broj 14555 (za aktivaciju 15-dnevnog tiketa) i poruke tiket4 na broj 14555 (za aktivaciju godišnjeg tiketa Prva klasa).

Sve ponude važe od trenutka aktivacije – dakle,  za petnaestodnevnu m:roming ponudu usluga važi od dana kada je izvršena aktivacija i 15 cijelih dana, a za Prva klasa tiket, ponuda važi od trenutka aktivacije do kraja  godine.

Tiketi su namijenjeni svim prepaid, postpaid i biznis korisnicima m:tel-a.

Komentari: 0

Novi komentar