U toku završnica pregovora

Pink Media Grupa: Prodajemo Pink M

Vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović saopštio je danas da je odlučio da završi pregovore o prodaji televizija PinkM  i Pink BH.
Objavljeno: 24. 04. 2018 - 14:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Željko Mitrović je donio odluku, da Pink i on kao fizičko lice uđu u završnicu procesa oko prodaje televizija Pink BH u Bosni i Hercegovini i Pink M u Crnoj Gori, s obzirom na to da ove dvije televizije čine samo pet odsto u strukturi prihoda Pink Media Grupe, a nisu kompatibilne sa budućim digitalnim razvojnim planom”, saopšteno je iz Pink Media Grupe.

Prije nekoliko dana mediji su objavili da je američka KKR grupa kupila Pink Bosne i Hercegovine i Pink Montenegro PinkM.

KKR grupa u Srbiji posjeduje televiziju N1 i kabovskog operatora SBB.

Mitrović je, na današnjem sastanku koji je organizovao sa direktorima svih Pink televizija u Beogradu, odlučio i da TV Pink (Pink International Company) po hitnom postupku otkupi 10 odsto vlasništva televizije Pink, tako da će on sa sadašnjih 90 odsto vlasništva ponovo postati vlasnik udjela od 100 odsto.

Mitrović je najavio i da će 1. septembra pustiti nova četiri kanala televizije Pink.

“TV Pink je počela izgradnju 4k digital studija specijalizovanog za SGI, virtuelnu realnost i gejming.”, zaključuje se u saopštenju Pink Media Grupe.

 

Komentari: 3

Nk

24. 04. 2018 - 15:10

Hoće li sad ovi novi da budu za ili protiv vlasti
Принц Павле

24. 04. 2018 - 17:33

Кад вам Ћосић с Н1 постане директор, дај Боже, видећете ви вашег Бога.
Dua

18. 07. 2018 - 17:57

Gore od Pinka ne moze.
Novi komentar