Tragedija

Pripadnica vojske se ubila pred vjenčanje

U trenutku kada je trudna pripadnica Vojske Srbije B. M. (24) sebi oduzela život pucnjem iz lovačkog karabina, u kući u selu Dublje pored Bogatića, bila je gotovo cijela porodica. Čuli su da je nešto puklo, al nisu ni slutili kakva se tragedija odigrala iza zatvorenih vrata sobe.
Objavljeno: 24. 04. 2018 - 22:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

U kući su bili svi, ali niko nije mogao da pretpostavi šta se u susednoj sobi događa.

Snaha Dragana, koja je takođe u drugom stanju, prisjeća se da je čula da je nešto puklo, ali da nije ulazila u sobu smatrajući da se B. M. odmara jer je u drugom stanju, a i rijetko je izlazila, jer je ranije živjela u Sremskoj Mitrovici, pa ovaj kraj ne poznaje najbolje.

- Meni se učinilo da sam čula da je nešto puklo, ali nisam tome pridavala značaj. Ona je ovdje od Nove godine i nije izlazila previše napolje - priča snaha.

B. M. je uvek bila nasmijana, vedra, puna života. Ne mogu da vjerujem da bi ona digla ruku na sebe. Meni je ovo neobjašnjivo - priča jedan od komšija.

Nesrećnu djevojku tek satima kasnije pronašao je mladić sa kojim je trebalo da se vjenča, a koji takođe radi u Sremskomitrovačkom garnizonu. B. M. je bila u petom mesecu trudnoće i trebalo je da se uda u subotu.

Prije samo desetak dana B. M. je na svom Fejsbuk profilu objavila slike u bijelom, nasmejana i vedra, baš kakva je trebalo da bude u subotu, za kada je zakazana svadba. Tu vijest prekinula je najtužnija - da nje više nema.

Suprug Joviša (30), od kada je ugledao sebi neobjašnjiv prizor, jedva da može da se pomjeri.

- Otišao sam preksinoć na posao. Sve je bilo u redu kad sam krenuo. Da nešto nije bilo kako treba, ja bih primijetio. Ona je bila vedra, nasmijana kao i uvijek. Kad sam došao, zatekao sam stravičan prizor - priča Joviša M.

 

Komentari: 1

PWS

25. 04. 2018 - 01:02

Bogomi, mnogi bi uradili isto da su znali sta ih ceka poslije vjencanja...
Novi komentar