NIKŠIĆ

Policija pretresom pronašla oružje u ilegalnom posjedu

Nikšićka policija je  na osnovu prijave građana, izvršili pretrese i tom prilikom pronašli i oduzeli oružje u ilegalnom posjedu. 
Objavljeno: 25. 04. 2018 - 14:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Naime, službenici CB Nikšić su, 24.04.2018. godine, postupajući na osnovu prijave građana da se da se u naselju Straševina čuju pucnji iz vatrenog oružja, ižašli na lice mjesta, gdje su u blizini kuće koju koristi P.N. (49) iz Nikšića zatekli više lica.   

Uz saglasnost državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji je obaviješten o događaju, izvršen je pretres kuće koju koristi P.N. kojom prilikom je pronađena lovačka puška ruske proizvodnje u ilegalnom posjedu. Takođe, policijski službenici su izvršili pregled putničkih motornih vozila parkiranih ispred kuće porodice N. kojom prilikom su u vozilu „VW Golf IV“ nikšićkih registarskih oznaka, vlasništvo I.K. (29) iz Nikšića, pronašli i oduzeli startni pištolj marke Blow i startno automatsko oružje marke Blow.

O navedenom je obaviješten državni tužilac u ODT u Nikšiću koji će nakon dodatno prikupljenih obavještenja izvršiti pravnu kvalifikaciju djela.

Komentari: 0

Novi komentar