U Južnoj Africi

Pronađeno tijelo čovjeka koji liči na Arkanovog ubicu

Policija u Južnoafričkoj Republici pronašla je tijelo muškarca, za koga se sumnja da je Milan Đuričić Miki iz Loznice, koji je osuđen na 30 godina zatvora za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, pišu srpski mediji.
Objavljeno: 25. 04. 2018 - 18:58 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni kod sebe nije imao dokumenta na ime Milan Đuričić, već lažne isprave. Njegov DNK biće poslat srpskoj policiji kako bi se potvrdilo da li je riječ o našem državljaninu, navodi Blic.

Za sada nema zvanične potvrde da li je osoba ubijena u obračunu bandi Đuričić ili neko ko veoma podsjeća na njega. U MUP Srbije nemaju saznanja o ovom događaju niti ih je iko za sada kontaktirao.

Đuričić je u bjekstvu već 12 godina. Zbog trostrukog ubistva koje se dogodilo 15. januara 2000. u hotelu "Interkontinental" u pritvoru je poveo dvije godine, ali je zajedno s Dobrosavom Gavrićem pušten da se brani sa slobode 17. oktobra 2003. jer je od ukidanja prvostepene presude prošlo više od godinu dana, a da u međuvremenu nije donijeta nova.

Oni su se redovno pojavljivali na suđenjima, sve do oktobra 2006. kada nisu došli u tadašnji Okružni sud na izricanje presude, kojom su jedini koji je bio u pritvoru, Dragan Nikolić Gagi, i Đuričić osuđeni na po 30, a Dobrosav Gavrić na na 35 godina zatvora.

 

Komentari: 0

Novi komentar