Odgovorio Krapoviću

Carević: Krapović znao za formiranje Odbora, namjere su mu iste kao DPS-u

"Nisu mi poznati razlozi zbog kojih se g-din Krapović odlučio da u medijima ospe salvu uvreda na račun naše grupacije zbog načina i karaktera proslave u Budvi osim ako nisu razlozi ličnih i političkih pobuda, što će bliska budućnost pokazati!", navodi se u reagovanju Marka Bata Carevića, predsjednika odbora za proslavu 100 godina od pobjede u Prvom svjetskom ratu.
Objavljeno: 25. 04. 2018 - 21:05 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Da li se iza svega krije namjera izigravanja koalicionog dogovora pod tankim i primitivnim argumentima”, naveo je on u saopštenju.

“Naš koalicioni partner i predsjednik opštine se usudio da svog kolegu Đorđa Vujovića proglasi maloumnim, mene kao predsjednika DFa saradnikom raznih sumnjivih grupacija i takođe podložnog raznim uticajima, a čitav DF saradnikom OKG i DPS. Samo je nedostajalo da gdin Krapović doda da je proslava u Budvi velikog jubileja, afera u rangu afere Državni udar”, dodaje u saopštenju.

Kako dodaje, građani Budve treba sami da procijene koliko današnje obraćanje Krapovića liči na izjave najviših predstavnika DPS-a.

Takođe je naveo da je namjera Odbora da sabira, da okuplja i da slavi veliki jubilej, a Odbor je imenovao Vujović, predsjednik SO Budva kao svoje konsultativno tijelo!

“Javnost mora da zna da je Krapović bio informisan o imenovanju Odbora još prije gotovo 2 mjeseca, i nikad nije iznio stavove ni približne današnjim..To govori o njemu i njegovoj namjeri koja je u ovom slučaju identična DPS-ovskim! Ne dozvoljava nam ovaj veliki jubilej da se dalje osvrćemo na šovinističke poklike pripadnika bivše vlasti, dobro poznate po svojim djelima, njenih satelita ali nažalost i nekih pomagača iz opozicije vlasti. Danas, se nažalost u još gorem tonu pridružio Dragan Krapović”, navodi se, između ostalog, u reagovanju Marka Bata Carevića, predsjednika odbora za proslavu 100 godina od pobjede u Prvom svjetskom ratu i predsjednika DF-a Budva.

 

FOTO: www.in4s.net

Komentari: 19

R

25. 04. 2018 - 21:47

Careviću loše ti je nešto u ovoj državi, pa tržiš i slaviš okupatorsku vojsku države u kojoj veoma dobro živiš. Da je pravde i zakona i ti i cjelokupan odbor bi bili pohapšeni. A tu slobodu koju je donijela ta tvoja " oslobodilačka vojska" zapamtio je Crnogorski narod po velikom zlu , jer su zajedno sa domaćim izdajnicima pljačkali, palili , silovali u ubijali pošteni Crnogorski narod.
Klavs

26. 04. 2018 - 06:58

Eto našta he spao Krapović- da bude na ,,liniji" sa DPS, SD i LP. To je politika Demokrata, antisrpstvo i dukljanizam
Ljubilej Okupacije!

25. 04. 2018 - 22:15

E bas fino, neki u nasoj Crnoj Gori slave okupatore. Blago nama, mi smo specijalni.
Подкошљун

25. 04. 2018 - 22:16

Сада сам сасвијем сигуран да смо у Будви зауставили десрбизацију Црне Горе која је покренута једновремено из правца Подгорице и Улциња. Пирова је побједа на предсједничким изборима у односу на Будву са једне а Беране са друге стране.
stid vas bilo našeg hljeba

26. 04. 2018 - 04:48

Vitni Voren, 1919:”Crna Gora će nastaviti da se bori dok ne izbori svoj povratak, pa makar to trajalo i čitav vijek!"
Мирослав Ђукић

27. 04. 2018 - 13:07

Је ли овај Vitni Voren из Куча?
Suviše je tanak

25. 04. 2018 - 23:16

Carevića ima pravo da bira političku stranku ili program koji god hoće. Medjutim suviše je tanak da se upušta u tumačenje istorije i realizira ili podržava “svoja” tumačenja.
Boban Bg

26. 04. 2018 - 00:07

Koliko treba biti morbidan pa postaviti bilbord kralja Nikole i kralja Petra Karadjordjevića sa godinom 1918-tom? To mogu samo idioti koji nemaju poštovanja prema nikome! Da vam postavim intervju kralja Nikole Tajmsu pa sa vidite koji ste neljudi i nesoji.
Филолог

26. 04. 2018 - 03:31

Шта сте хтјели да кажете овим: "nemaju poštovanja prema nikome"? Да ли ви имате поштовања "према никоме"?
1919 Intervju Kralja Nikole

26. 04. 2018 - 04:01

London, 27 januara – The Daily Chronicle je objavio intervju sa Kraljem Nikolom, koji je u Parizu napravio Hebert Vivial, poznati novinar. “Čini se da zaista postoji vladavina terora. Muškarce, žene i đecu ubijaju bez suđenja. Bombe se bacaju na kuće mojih sljedbenika. Ne štede novac da moju đecu odviknu od vjernosti.” “Nema sumnje da ste čuli za moje svrgavanje i aneksiju moje zemlje od strane Srbije. Da, to je izglasao lažni parlament kojeg su oni zvali Velika Skupština-ime koje ne postoji u našem Ustavu. Ako je niko nije izglasao, izabrana je od razbojničkih bandi koji rade za interese Srbije.”
1919 Intervju Kralja Nikole

26. 04. 2018 - 04:01

“Trenutno, ne mogu sazvat regularnu skupštinu, jer se većini nasih vojnika ne dozvoljava povratak iz zarobljeničkog kampa u Mađarskoj. Ali kada se vrate, siguran sam u ishod. Oni se ne žele odreć svojeg poretka i nezavisnosti, koje su održavali šest vijekova protiv svih agresora. Konfederacija sa ostalim Južnim Slovenima, svakako, ali kao slobodni ljudi, ne podređeni drugoj državi.” “Gospodin Pašić, srbijanski političar, je želio da aneksira Crnu Goru jedanaest godina, ali se nije približio cilju, jer ja ne želim vjerovat da će saveznici odustat od principa samoopredjeljenja za koji su se borili, ili da će dozvoliti da jedna od najmanjih nacija bude žrtvovana ambicijama  jednog susjeda”.
1919 Intervju Kralja Nikole

26. 04. 2018 - 04:01

“Ono na što se žalim jeste nezahvalnost. Ja sam ratovao tri rata za istu Srbiju. Ja sam ih spasio jedne katastrofe i omogućio im da ponovo zauzmu Beograd. Uzimao sam hljeb iz usta svoje đece da im pomognem.  Sjetite se da sam ja bio prvi koji im je pritekao u pomoć nakon austrijskog ultimatuma, iako me ni jedan ugovor nije obavezao da to učinim, niti je iko tad znao oće li velike sile intervenisat.” “I kako su me nagradili? Ovom bratoubilačkom invazijom na slobodu mog naroda.”
stid vas bilo našeg hljeba

26. 04. 2018 - 04:47

“Usrdno molim Mirovnu konferenciju da učini kraj nepodnošljivom stanju u kojem crnogorska nacija sada živi; da ponovo uspostavi njena suverena prava u skladu sa svečanim obećanjem Velikih sila, savezničkih ili pridruženih, i tako obezbijede njeno pravo na slobodno uređenje kao nezavisne ustavne države.” KRALJ NIKOLA, 1919.
zoro zagarcanin

26. 04. 2018 - 07:26

Carevicu ,sto Ti i Tvoja bratija .pripadate odredjenoj politickoj grupaciji,nije problem,ali je veliki problem sto zelite da proslavljate 100 okupacije i zlodjela nad crnogorskim narodom,od OKUPATORSKE SRBIJANSKE VOJSKE,UZ VELIKU PODRSKU FRANCUSKE..Kako bi se Ti danas osjecao ,da se to desilo Tvojoj ,uzoj i siroj familiji,sigurno lose,bolje receno bio bi pun gorcine i bijesa.ZNA SE DJE JE MJESTO IZDAJNICIMA DRZAVE I PRODANIM DUSAMA,NA TVOJU ZALOST ,A NASU SRECU ,NECETE USPJETI U VASIM NAUMIMA,CRNA GORA CE BITI VJECNA .
Пешић

26. 04. 2018 - 09:20

И ми у Загарач ћемо са Будвом заједно да славимо.
Peko

26. 04. 2018 - 07:55

Zanimljivo je kako DF uvjek nadje neuralgicne tacke koje izazivaju raskol u opozicija.Ovo vise ne moze biti slucaju.Moze se dati autogol.Losa srecan slucaj.Medjutim davanje autogolava u odsudnm momentima stalno I konstantno je laziranje utakmice.To je to.Mogu oni da pricaju Srpstvo Crnogorstvo plagijati...
Buj

26. 04. 2018 - 08:11

SDP , URA I DALJE VLAST U BUDVI ?
Podi 21

26. 04. 2018 - 08:55

Moguće da zna Krapovic ali on se nije napunio u proteklih 20.god. Za vrijeme Svetove vladavine.
Jole

26. 04. 2018 - 10:28

E pogledaj ovog velikog čojka , Carevica, kako je načitan, iz oči mu se vidi. Ako i dođe do druge strane neke knjige on odma zaspe.
Novi komentar