Reno za Budućnost

Popularni brend u auto industriji partner podgoričkog kluba

Fudbalski klub Budućnost obavijestio je javnost da je od danas i zvanično počelo partnerstvo sa kompanijom Renault.
Objavljeno: 25. 04. 2018 - 21:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Kompanija Renault je klubu obezbijedila četiri vozila na korišćenje, koji će biti usmjereni za potrebe skauting službe, tehničkog osoblja i uprave.

Potpisivanje ugovora, kao i predstavljanje vozila održano je danas na štandu kompanije Renault u sklopu Sajma automobile koji se održava u Delta sitiju.

renobud1

U ime kompanije Renault prisutnima se obratio Vladimir Jeremić, koji je podsjetio da je Renault grupa sa svojim brendovima (Dacia i Renault) zauzela vodeće pozicije u prodaji na teritoriji Crne Gore:

-  Pozicija broj jedan pokazuje kako partnerstvo i sinergija ovog tipa predstavlja najbolji recept za uspjeh. Vodeći se pozitivnim iskustvom u pogledu partnerstva kao najboljem receptu za građenje puta ka uspjehu, Renault je odlučio da i na lokalnom nivou ostvari saradnju sa vodećim brendovima ili organizacijama u svojim oblastima. Na ovaj način Renault podržava sport i zdrav način života, a omogućava i lakše funkcionisanje kluba.

renobud2

Velibor Bošković, izvršni direktor FK Budućnost, podsjetio je da je saradnja ovog tipa po prvi put uspostavljena u Crnoj Gori, makar što se tiče klupskog sporta:

-  Ovo partnerstvo predstavlja veliku podršku FK Budućnost u daljim aktivnostima i razvoju, ponosni smo na činjenicu što je globalna kompanija kao što je Renault prepoznala naš klub kao pravog partnera u Crnoj Gori. Naš klub je potpisivanjem ove saradnje ušao u grupu elitnih evropskih klubova koji za svoje partnere imaju velike automobilske kuće, a vjerujemo da će i ostali globalni brendovi prepoznati FK Budućnost kao pravog brend ambasadora Crne Gore. Saradnja sa Renault grupom je od izuzetnog značaja za FK Budućnost i uvjereni smo da će trajati dugo i da ćemo se zajedno radovati uspjesima.

Komentari: 1

goran

26. 04. 2018 - 08:49

Sponzorisati fk Budućnost , totalno je suludo,oni u najgoroj ligi Evrope ne mogu biti prvi.Žalosno,ja navijam za Budućnost ali realno nisu za pohvalu i sponorstvo ovakvog brenda.
Novi komentar