Saopšteno iz TO Podgorica

Praktični dio obuke turističkih vodiča za PG u petak

Turistička organizacija Glavnog grada Podgorice, u okviru RiTouR projekta prekogranične saradnje, u petak, 27. aprila, sa polaskom u 09:30 sati, ispred zgrade Crnogorskog narodnog pozorišta, organizuje praktični dio obuke turističkih vodiča specijalizovanih za teritoriju Glavnog grada.
Objavljeno: 26. 04. 2018 - 09:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Teorijski dio obuke i praktični dio upoznavanja urbanog jezgra grada su završeni, a predstoji upoznavanje okoline grada, svih turistički atraktivnih lokaliteta koji se mogu obići tokom cjelodnevnog izleta.

Turu će voditi licencirani turistički vodič sa dugogodišnjim iskustvom, dok će svi polaznici obuke biti u prilici da na svakom od lokaliteta, ali i tokom putovanja, praktično primijene znanje koje su usvojili tokom teorijskog dijela obuke.

Nadamo se da ćemo kroz ovaj vid edukacije kadrova, obukom vodiča specijalizovanih za teritoriju Glavnog grada, kakve do sada nijesmo imali, dodatno doprinijeti podizanju kvaliteta pružanja usluga u Podgorici, a u konačnom i privlačenju što većeg broja turista da posjete naš grad, kaže se na kraju saopštenja.

Komentari: 0

Novi komentar