Ocijenio potpredsjednik Demokrata

Martinović: Javni servis pod okupacijom DPS-a

Nije se dugo čekalo da DPS počne sa totalnom okupacijom Javnog servisa, smatra Vladimir Martinović, potpredsjednik Demokratske Crne Gore.
Objavljeno: 26. 04. 2018 - 09:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Martinović kaže da je potvrda toga sramno i bezobzirno ponašanje novoimenovanog člana Savjeta RTCG Gorana Sekulovića, koje je nedvosmisleno politički motivisano.

“Novi član Savjeta RTCG, Sekulović – biograf Mila Đukanovića (autor knjige ‘Premijer pobjedničkog duha’) vidi neprijatelje države u svakom ko nije DPS, ali očigledno nema hrabrosti da pokrene smjenu Andrijane Kadije, ili još uvijek nema ‘mig’ da to uradi (zbog nedavnog izvještaja EK koji jasno ukazuje na nepravilnosti oko smjene dva nezavisna člana Savjeta i njihove zabrinutosti za dalji rad Javnog servisa). Kao čuveni Ilija Čvorović iz ‘Balkanskog špijuna’, gospodin Sekulić – neće spavati dok ‘neprijatelj rovari’. U jednoj od rečenica, gospodin Sekulović je rekao za Savjet RTCG: ‘Mi moramo biti nezavisni’. Postavlja se pitanje, šta je tačno imao na umu, kao biograf lika i djela Mila Djukanovića i kao glavni saradnik Mima Draškovića (takođe člana Savjeta), koji je priznao da je, nedavno u Bijelom Polju, iz prvog reda aplaudirao Milu Đukanoviću?”, navodi se u saopštenju Martinovića.

Dodaje da su građani polako počeli da primjećuju da Javni servis, koji se finansira iz džepa građana, izvještava u korist građana Crne Gore, a ne u korist kriminogene vlasti.

“DPS po ko zna koji put, u strahu da se ne ,,sruši “država, instalira svoje poslušnike na mjestima odlučivanja u Javnom servisu, koji beskrupulozno i javno pokazuju odanost svom velikom vođi”, mišljenja je Martinović.

Prema mišljenju Martinovića kriminogena vlast mora biti svjesna da je demokratizacija društva počela, da Javni servis mora biti i biće nezavisan i da proces ozdravljenja društva ne mogu zaustaviti svakodnevnim pritiscima od strane onih koji se javno i na svakom koraku klanjaju onome za čije interese i za čiji su račun postavljeni na mjestima odlučivanja.

Komentari: 1

milica

26. 04. 2018 - 14:20

‘neprijatelj rovari’....pa ti si našao pravu sliku problema u JS. Upravo Mićunović i Kadija sa Uljarevićkom rovare po javnom servisu....A Ranko im drži vreću...šta će jadan, naučio...vazda je iza nekoga stajao... Najbolje mu je rekao Slavko Perović, kojeg Draginja citira po pjacama.."a miči se suklepino.Pi!"
Novi komentar