Čović o smjeni Alimpijevića: Za sve je kriva bahata beogradsko-podgorička udruga

Prvi čovjek KK Crvena zvezda Nebojša Čović oštro je demantovao pisanja medija da se treneru Dušanu Alimpijevića drma klupa, navodeći da je cijela priča potekla od “beogradsko-podgoričke udruge”.
Objavljeno: 26. 04. 2018 - 19:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Konstrukcija ide iz jednog pijanog društva poslije sinoćnje utakmice Dinamik – Partizan. To pijano društvo je u vezi sa jednim bahatim društvom iz Crne Gore koje ovim želi da pokuša da destabilizuje Zvezdu, a ujedno da sakrije i novu krađu koja se dogodila prije neki dan u crnogorskom košarkaškom prvenstvu, gdje je u takozvanom njihovom derbiju ponovo pokraden brutalno Mornar iz Bara po modelu zvanom “slovenačka ekspertiza”. Izvođači radova su bile sudije Šundić, Jokić i Rutešić”, rekao je Čović, a prenio Blicsport.

Čović je imao i poruku za “bahato-pijanu udrugu”.

“Nadam se da nismo ugrozili takozvani ekskluzivitet pojedinih medija, koji su brže bolje potrčali da objave ovu laž, a ono što je dobro svakim danom sve više prepoznajemo ko je sve u neprincipijelnim udrugama-udruženjima protiv uspješne Crvene zvezde. Ako je nešto dobro iz svega ovoga, dodatno smo prepoznali i potvrdili takozvanu medijsku mrežu ‘bravarsko-limarsko-montenigersku’. Želim uspjeh Mornaru iz Bara u ‘derbijima’ u Crnoj Gori, ali biće teško, vješti ljudi su se urotili protiv njih. Na kraju preporuka pijano-bahatoj udrugi je da svoje nosiće zabiju u svoje dvorište”, zaključio je Čović.

Komentari: 2

Ban him already

26. 04. 2018 - 19:52

Zašto se ovaj čoek ne proglasi Persona Non Grata u Crnu Goru. Zaslužio je debelo.
@

26. 04. 2018 - 20:17

JA MISLIM IVANOVIC I GORDIC SU NAJVECI KRIVCI
Novi komentar