Zbog tuče kažnjeni Crni Đurišić i Mutavdžić

Podgorička policija prekršajno je kaznila Ranka Đurišića Crnog, i Nebojšu Mutavdžiću (34), koji su preksinoć bili glavni akteri tuče koja se oko 20 sati dogodila u centru Podgorice.
Objavljeno: 27. 04. 2018 - 07:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Njih dvojica su najprije pokušali da zataškaju događaj.

Međutim, policija je po saznanju obilježila mjesto obračuna i dobila informaciju da se jedan od aktera udaljio sivim vozilom “Toyota jaris”. Tada su krenuli u potragu, a ubrzo su otišli i do stana Đurišića u Ulici slobode, ali ga tamo nijesu zatekli, pišu Dnevne novine.

Đurišić se, prema nezvaničnim informacijama, nešto kasnije pojavio u Centru bezbjednosti Podgorica i podnio prijavu protiv navodno nepoznate osobe koja ga je fizički napala.

Nakon toga, osoblje Urgentnog centra KCCG obavijestilo je policiju da je Nebojša Mutavdžić zatražio ljekarsku pomoć, ali nije rekao da su povrede na njegovom tijelu nastale od tuče, već prilikom pada. Kako je to svima bilo sumnjivo, policija je provjerila Mutavdžića, a tokom ispitivanja obojica su priznali da su se potukli.

Iako obojica imaju vidne povrede, deblji kraj izvukao je Đurišić, zbog čega je Mutavdžić preksinoć bio zadržan u policiji.

Ni jedan ni drugi policiji nijesu željeli da otkriju razlog sukoba.

Komentari: 2

Dan D

27. 04. 2018 - 08:35

E e super ,sad nam je lakse ,bas smo bili ni tamo ni ovamo
drukara

27. 04. 2018 - 12:20

Znači Crni je drukara.
Novi komentar