Investicija od1,5 miliona eura

Hotel Mogren se otvara početkom maja

Početak maja u Hotelskoj grupi ''Budvanska rivijera'' biće u znaku otvaranja najvećeg hotelskog kompleksa kompanije Slovenske plaže kao i hotela Mogren koji za ovu sezonu  nakon renoviranja Gradske kafane novim izgledom i ponudom spremno otvara vrata za stare i nove posjetioce Budve.
Objavljeno: 28. 04. 2018 - 10:29 Promjenite veličinu teksta: A A A

Ono što svakako obilježi boravak svakog turiste koji edolazi u Budvu jeste nezaobilazna posjeta gradskoj  kafani Mogrena. Dosljdnost kvalitetu, raznovrsnosti ponude i gostoprimstvu ostaje imperativ novog ruha hotela Mogren i poziv da dobre navike ne treba mijenjati.

Ovaj projekat i obimna investicija još jedan je poduhvat Hotelske grupe na polju unaprjeđenja kvaliteta, čime se nastoji da hotel Mogren uprkos starosti objekta, očuva neprikosnovenu poziciju kultnog gradskog mjesta.

Parcijalno renoviranje  hotela ''Mogren'', osim u dijelu gradske kafane, podrazumijevalo je adaptaciju centalnog hola, lobija i recepcije, prostora nekadašnjeg expres restorana, kao i javnih toaleta. Najveći akcenat u adaptaciji postavljen je u ugostiteljksom dijelu, koji je podrazumijevao i dodatna ulaganja u zamjeni dotrajalih instalacija i potpune modernizacije kuhinjskog dijela. Ukupna investicija adaptacije planirane u hotelu Mogren iznosi cca 1.500.000 €.

kafana-1

Renoviranjem gradske kafane i lobija hotel Mogren, Budva kao i svi njeni gosti će dobiti potpuno novo mjesto i  novu  tačku  okupljanja, a tradicionalnom gostoprimstvu koji  je prepoznat u okviru Hotelske grupe ''Budvanska rivijera''.

Posebno raduje činjenica da će gradska kafana u novom konceptu ponude biti aktuelna i u zimskom periodu rada hotela, raznovrsnim muzičkim dešavanjima, jer je u toku prethodnih godina to bio evidentan nedostatak, a i kako bi se samo gradsko jezgro Budve dodatno oživjelo. Otvaranje nove gradske kafane planirano je do kraja mjesca.

I turističko naselje Slovenska plaža će prvih dana maja  početi sa radom u dijelu kompleksa koji ima kategoriju 4 zvjezdice, od ove sezone imaće nov, komforan, adaptirani restoran. Novi restoran prilagođen modernom načinu posluženja pružiće komforniji i veći broj mjesta u samom restoranskom prostoru.

 

nova-gradska-kafana-hotela-mogren

U toku je promocija Majskih aranžmana po cijeni punog pansiona od samo 29,00€ i ovoga puta sa posebnim popustima za najmlađe i mogućnost kasnog odlaska iz hotela.

Lux dio Slovenske plaže kao i hotel Mogren, u sezoni 2017 su imali povećanje broja noćenja za čak 15% u odnosu na sezonu 2016.  

Prema povratnim informacijama touroperatora sjeverne  Evrope, Slovenska plaža će ove godine imati zapaženo učešće u ukupnom prometu destinacije Crne Gore, jer je već na prethodno održanim sajmovima broj rezervacija pojedinih agencija prevazišao prošlogodišnje i to za 30% a ovaj Resort je u poudi TUI Nordic- a među tri najprodavanija hotela  Mediterana.

Komentari: 0

Novi komentar