Brižit Makron saopštila

Melanija Tramp ne smije ni nos da pomoli kroz prozor

Supruga francuskog predsjednika Brižit Makron opisala je američku prvu damu Melaniju Tramp, nakon nedavnog susreta sa njom, kao "ženu punu radosti sa kojom se mnogo smijala", ali i kao ženu koja u sebi to potiskuje i koja, iz bezbjednosnih razloga, "ne smije da otvori čak ni prozor Bijele kuće"
Objavljeno: 28. 04. 2018 - 20:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ne vidimo je da se naglas smije u javnosti jer se suzdržava. Svaki pokret se tumači, nekad i previše... Ponekad imate utisak da je svaka riječ suvišna. To je pomalo šteta jer se neprestano suzdržavate", objašnjava Brižit Makron u intervjuu francuskom radiju RTL.

Francuska prva dama kaže i da Melanija Tramp "ništa ne može da radi, iz bezbjednosnih razloga, što je apsolutno užasno".

"Ona ne može da otvori prozor na Bijeloj kući jer je odmah bezbjednosne službe zovu i kažu joj da smjesta zatvori prozor. Ne može ni nos da pomoli napolje", kaže Brižit Makron.

U intervjuu pariskom listu "Mond", ona je rekla da sa Melanijom Tramp, koju je opisala kao ljubaznu, šarmantnu, inteligentnu i veoma otvorenu, dijeli isti smisao za humor.

U proteklih godinu dana, dvije prve dame su se više puta susrele, a ove nedjelje je Brižit Makron sa suprugom, predsjednikom Francuske Emanuelom Makronom, boravila u trodnevnoj posjeti Vašingtonu.

Foto: EPA

Komentari: 0

Novi komentar