Socijaldemokrate Rožaja predale listu, nosilac Faruk Kalač

Socijaldemokrate Rožaja su danas predale listu kanidatkinja i kandidata za predstojeće lokalne izbore pod nazivom „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje“, za izbor odbornica i odbornika u Skupštini Opštine Rožaje, saopšteno je iz te stranke.
Objavljeno: 30. 04. 2018 - 18:41 Promjenite veličinu teksta: A A A

Nosilac liste Faruk Kalač, kazao je da očekuje povjerenje građana, jer su Socijaldemokrate jedina partija koja je na svim do sada održanim izborima postigla rast.

„Uvjereni u snagu i kvalitet kadrova na našoj odborničkoj listi, nudeći najbolji izborni program i dosljednu politiku, preporučujemo svim sugrađanima da podrže listu „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Rožaje“.

Program koji nudimo ima za cilj rješavanje nagomilanih problema u opštini Rožaje, a garancija uspješnosti njegove realizacije su novi, mladi ljudi koji su spremni da nakon 27. maja preuzmu odgovornost za obavljanje lokalnih funkcija koje su od vitalnog značaja za našu opštinu isugrađane.

Dokazana dosljednost i stabilnost naše partije, koja po prvi put nastupa na lokalnim izborima u Rožajama, razlog je više da pridobijemo povjerenje građana, jer su Socijaldemokrate jedina progresivna snaga koja je pokazala rast u svim opštinama u Crnoj Gori u kojima su od našeg osnivanja do danas održani izbori. Lično sam uvjeren da će građani prepoznati i podržati naše iskreno zalaganje za razvoj Rožaja, a mi ćemo se truditi da u narednom mandatu, odgovorimo na njihove potrebe i očekivanja, stručno i kvalitetno.“- rekao je Kalač.

Lista „SOCIJALDEMOKRATE –IVAN BRAJOVIĆ - DOSLJEDNO ZA ROŽAJE“ utvrđena je po sljedećem redosljedu:

1. Faruk Kalač
2. dr Jaho Pepić
3. Elvir Klica
4. Alisa Ećo
5. Alen Kalač
6. Mersad Čolović
7. Esad Plunac
8. dr Nervija Dedeić
9. Aldin Murić
10. Samid Šutković
11. Zvezdan Ratković
12. Elma Bećović
13. Asad Kujević
14. Hadžija Ljaić
15. Edina Šabotić
16. Edvin Honsić
17. Semir Bibić
18. Ermin Fejzić
19. Hasim Luboder
20. Dejla Kurpejović
21. Ernad Dacić
22. Emir Nurković
23. Dalisa Hot
24. dr Mersiha Mujević
25. Edis Murić
26. Emir Pepeljak
27. Ramiz Šutković
28. Ildijana Kurpejović
29. Almin Muković
30. Selvija Murić
31. Elma Kalač
32. Adnan Husić
33. Amra Tahirović
34. Rejhan Hot

Komentari: 1

ZEĆANIN

10. 06. 2018 - 17:11

Ne vjerujte im ništa nas u Zeti su prevarili sa velikim brojem zapošljenja na aerodromu,prosvjeti,zdrastvu i zelenilu da bi ih glasali.Poslije izbora -sad nije prilika vidjet ćemo na sledećim.Stara izreka ko laže taj i krade.
Novi komentar