MMA borcu nakon pucnjave amputirali nogu

Vladimiru Jovanoviću (29), zvanom Maradona, MMA borcu koga je, kako se vjeruje, 30. aprila u Pančevu sa sedam metaka ranio Crnogorac V. M., zbog teške povrede amputirana je noga, saznaje “Blic”. Ljekari su hiruršku intervenciju obavili sredinom ove nedelje, a stanje ranjenog MMA borca sada je stabilno.
Objavljeno: 14. 05. 2018 - 08:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Ranjeni Jovanović je prije hirurške intervencije dao izjavu tužiocu zaduženom za slučaj njegovog ranjavanja. Izjavu je dao u bolničkoj sobi, na Odeljenju intenzivne njege, gdje je od prvog momenta pod budnim okom policije”, kaže sagovornik upoznat sa istragom.

U istrazi je do sada utvrđeno da je sukob između pančevačkog MMA borca i V. M. počeo zbog neraščišćenih odnosa u trgovini automobilima, pa je državljanin Crne Gore riješio da se osveti Jovanoviću.

O beskrupuloznosti napada svjedoči to da je Jovanović upucan rano ujutru, ispred vrtića u kojem je ostavio svoju ćerku, i naočigled brojnih svjedoka.

Prije njega, u ljeto 2016, u pucnjavi u centru Kragujevca ranjen je i MMA borac iz tog grada Radoš Joksimović (25). U njega je pucao tri godine mlađi sugrađanin, koji je ubrzo uhapšen.

Komentari: 0

Novi komentar