Podgorička kompanija

Čelebić prijavio još dvije lamele u Zagoriču

Podgorička kompanija Čelebić, vlasništvo biznismena Tomislava Čelebića, namjerava da gradijoš dvije lamele i dio podzemne garaže u Zagoriču, u novom kvartu Siti kej na obali Morače. Ukupna bruto površina ovih lamela je veća od 10.000 kvadrata, a u imaće 119 stanova.
Objavljeno: 15. 05. 2018 - 06:14 Promjenite veličinu teksta: A A A

Idejno rješenje ovih objekata uradio je investitor, kompanija Čelebić, a zahtjev za davanje saglasnosti glavnom državnom arhitekti je 5. aprila ove godine uputio izvršni direktor kompanije Andrija Radusinović.

Stambeno-poslovna zgrada se sastoji od dvije nezavisne konstruktivne lamele (L5 i L6) i projektom je predviđeno da bude pozicionirana paralelno sa zgradom koju čine lamele L3 i L4, koja se već gradi na toj lokaciji.

Lamele L5 i L6 su projektovane kao višeporodični stambeni objekti sa djelatnostima, koje se sastoje od podruma, prizemlja i sedam spratova.

Na prizemlju objekta su lokali, projektovani tako da je omogućeno njihovo usitnjavanje ili međusobno povezivanje u jedinstvenu funkcionalnu formu.

Struktura stanova je raznovrsna na svim etažama i to od garsonjera, jednosobnih i dvosobnih stanova pa do trosobnih, s tim da se stambene jedinice formirane kao garsonjere, jednosobni i dvosobni stanovi nalaze u lameli L5 , dok se u lameli L6, koja je označena kao faza 5b, nalaze garsonjere, jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi.

Ukupna bruto površina lamele L5 je 5.082 kvadrata, a neto 4.408 kvadrata. U ovoj lameli predviđena su 63 stana, sedam garsonjera, 42 jednosobna i 14 dvosobnih stanova.

Ukupna bruto površina lamele L6 je ista kao lamele L5, ali će imati 56 stanova, od čega sedam garsonjera, 28 jednosobnih, 14 dvosobnih i sedam trosobnih stanova.

U podzemnoj garaži bruto površine 2.140 kvadrata predviđena su 84 mjesta za parkiranje.

Komentari: 2

Rukfaš

15. 05. 2018 - 06:51

Danas kada su započete zgrade na obali Morače neuseljene gužve iz Zagoriča su ogromne. Kolona prema gradu je od doma zdravlja. Kada se završi započeto i ono štp još nije ni počelo da se gradi iz Zagoriča do grada će se stizati za dvaipo sata. Tunel ispod Gorice je spasonosno rješenje.
DANICA.

15. 05. 2018 - 11:17

Valda, tunjel.
Novi komentar