Prva dama SAD-a

Operisana Melanija Tramp

Prva dama SAD Melanija Tramp primljena je u bolnicu u blizini Vašingtona, gdje je imala operaciju bubrega, saopštila je njena portparolka Stefani Grišam.
Objavljeno: 15. 05. 2018 - 09:17 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Ovog jutra, prva dama Melanija Tramp podvrgnuta je proceduri embolizacije za liječenje benignog bubrežnog stanja. Procedura je bila uspješna i nije bilo komplikacija", navela je portparolka prve dame u saopštenju, prenosi CNN.

Kako je precizirala, Trampova (48) je primljena u nacionalni vojni medicinski centar "Volter Rid" i vjerovatno će ostati tamo do kraja nedjelje. 

CNN navodi da je njen suprug, američki predsjednik Donald Tramp, bio u Bijeloj kući tokom operacije. 

On je, prenosi AP, helikopterom otišao da posjeti suprugu u vojnom medicinskom centru, a na Tviteru je objavio da je Melanija dobro raspoložena, prenosi AP. 

"Na putu ka medicinskom centru 'Volter Rid' kako bih vidio našu sjajnu prvu damu, Melaniju. Uspješna procedura, ona je dobro raspoložena. Hvala svima na dobrim željama", poručio je Tramp. 

Bijela kuća nije objavila detalje o zdravstvenom stanju prve dame, ali AP navodi da dva urologa, za koje napominje da nijesu upoznati s stanjem Melanije, smatraju da je najvjerovatnije objašnjenje za intervenciju vrsta benignog tumora bubrega, poznatog kao angiomiolipom.

Komentari: 1

Dan D

15. 05. 2018 - 09:30

Pogidilo je ovih 60 žrtava PALESTINIACA OD J STRANE EVREJA,
Novi komentar