Od 16.maja

Simović na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović boraviće 16. maja u Novom Sadu, gdje će predvoditi učešće delegacije Crne Gore na poslovnom Forumu privrednika Crne Gore i Vojvodine, koji se održava u okviru Novosadskog poljoprivrednog sajma.
Objavljeno: 15. 05. 2018 - 14:50 Promjenite veličinu teksta: A A A

Potpredsjednik Simović će tom prilikom obići crnogorski štand na kome će naši privrednici ove godine nastupiti zajedno, u organizaciji Privredne komore Crne Gore, uz podršku Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstva ekonomije i Investiciono razvojnog fonda.

U okviru posjete, potpredsjednik Simović će imati poseban susret sa predsjednikom Vlade AP Vojvodine Igorom Mirovićem.

Poslovni forum, koji se održava u organizaciji privrednih komora Crne Gore i Vojvodine, biće prilika za povezivanje privrednika Crne Gore i Vojvodine i prepoznavanje dodatnih mogućnosti poslovne saradnje.

Komentari: 1

Mirko Omrčeni Beograd

15. 05. 2018 - 21:58

Ko da ih poveže ,Simović ,Mirović ili Privredne komore ,povezuje ih jedino interes i tržište ,a njihova uloga je u svemu tome ravna nuli.Ono što je interesantno sa ovoga Sajma je da su na crnogorskom štandu služili cicvarau i po gruboj računici pojedeno je oko sedam tona !
Novi komentar