Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas – Primjer da prava ljubav može da opstane u Holivudu

Toliko bura i oluja su zajedno proživjeli da su pravi uzor strpljivih supružnika koji su uprkos svemu odlučili da sve izdrže zajedno – u ovom modernom svijetu kad se ljudi rastaju i zbog mnogo manjih problema .
Objavljeno: 16. 05. 2018 - 08:00 Promjenite veličinu teksta: A A A

Punih 17 godina su u braku Ketrin Zita-Džouns imala je 31, a Majkl Daglas 56 kada su se vjenčali. Ona je u godinama koje su uslijedile oboljela od bipolarnog poremećaja, on se borio s rakom grla. Više puta su živeli na dvije adrese, ali uvijek su se vraćali jedno drugome.

U ponedjeljak uveče supružnici su se pojavili u Jacob Javitz Centru u Njujorku kao gosti humanitarnog događaja upriličenog u svrhu prikupljanja sredstava za siromašne stanovnike Velike Jabuke.

Ona je nosila elegantnu usku crno-belu haljinu dužine do ispod kolena i asimetričnog kroja, uz salonke otvorenih prstiju. Jedan modni dodatak vidio se iz aviona i garantovao glamur slavne dame – upadljive viseće minđuše.

U crnom odijelu i bijeloj košulji, uz kravatu boje vina koja je jedino odudarala od njihove crno-bijele idile, uz svoju je životnu saputnicu sve vrijeme je stajao njen suprug, 74-godišnji glumac Majkl Daglas.

Jedno drugo nisu ispuštali iz ruku pa su još jednom pokazali da za pravu ljubav ne postoje problemi, ni godine. Ovaj par veže i dvoje zajedničke djece, 14-godišnja Karisa i 17-godišnji sin Dilan.

 

Komentari: 0

Novi komentar