Predsjedništvo DF-a

Sjednica Odbora za odbranu i bezbjednost da bude otvorena za javnost

Predsjedništvo Demokratskog fronta predložilo je danas da sjednica Odbora za bezbjednost, na kojoj će se vršiti kontrolna saslušanja čelnika bezbjednosnog sektora, bude otvorena za javnost.
Objavljeno: 16. 05. 2018 - 12:55 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Imajući u vidu da je Odbor za bezbjednost pozitivno odgovorio na inicijativu Kluba poslanika Demokratskog fronta i donio odluku o zakazivanju kontrolnog saslušanja o bezbjednosnoj situaciji u Crnoj Gori, predsjedništvo Demokratskog fronta je uputilo zahtjev predsjedniku Odbora za odbranu i bezbjednost Obradu Mišu Stanišiću da poslanici Nebojša Medojević, Andrija Mandić i Predrag Bulatović prisustvuju toj sjednici Odbora, u skladu sa Poslovnikom Skupštine", kaže se u saopštenju.

Takođe predsjedništvo Demokratskog fronta je u zahtjevu upućenom Odboru pozvalo da sjednica Odbora bude otvoren za javnost.

"Javnost ima pravo da čuje odgovore rukovodilaca službi bezbjednosti, funkcionera državnih organa i tužilaštva o aktivnostima i rezultatima njihovog rada u borbi protiv organizovanog kriminala. Imajući u vidu konsekvence narušene bezbjedonosne situacije na političku stabilnost, uznemirenost javnosti, mir i bezbjednost građana, ugrožavanje nastavka EU integracija, predsjedništvo Demokratskog fronta cijeni neophodnim da sjednica Odbora bude otvoren za javnost", zaključuje se u saopštenju.

 

 

Komentari: 7

Gligorije

16. 05. 2018 - 13:31

E, baš tvojim kompanjonima da se javi kakva je bezbijednost u državi. Da nas lakše batališu, da nam otmu i ovo malo sopstvenog života. Izgleda je najbolje pod nekim, makar i to bila prijateljska majčica......
Pendrek

16. 05. 2018 - 14:08

Eeee, kako ne, da iskoristite sansu i glasacima pokazate kako diskreditujete institucije i izivljavate se. To i da sklapate pare jedino i znate. Pardon, to radite da i mogli da sklapate pare. E moj Mandicu svakim danom dokazujete da ste uspjeli da budete dno kace ovoga drustva.
Ne samo

16. 05. 2018 - 15:59

sjednica odbora,da bude javna,nego da se naprave reprize koje ce se prikazivati svako vece.Ovi ljudi su stvarno izgubili kompas.Koga bre to interesuje?Ostavite ne maltretirajte narod.Od svega pravite pozoriste.Pa to sto rade dva dnevna lista,neke NVO,pojedinci,neki opozicionari ovih dana pa to je subverzivna djelatnost po definiciji.Protiv drzave Crne Gore.Ne bih hteo nikoga da povrijedim ali mi se negdje cini da ovdje nekada pucaju digestivni hirurzi...
Tara

16. 05. 2018 - 16:04

DF -u se sudi zbog napada na drzavu i spijunazu sa Rusijom..oni ne bi smjeli da prisustvuju!!
lolo

16. 05. 2018 - 17:37

Ma àjde hahaha
Osmogrk

16. 05. 2018 - 17:44

Koja pamet...
Teroristicka Organizacija DF

16. 05. 2018 - 17:58

Ovo moze samo kod nas i nigdje drugo. Jos da im se daju ANB informacije o stranim agentima koji rovare po Crnoj Gori pa da i to unovce, e tek bi onda oni bili srecni.
Novi komentar