DF i SNP otvorili gradsku televiziju

Koalicija ,,Sve za moj grad'' aktivirala TV Podgorica

Koalicija DF – SNP ,,Sve za moj grad!'' danas je simbolično otvorila Televiziju Podgorica, iz čijeg će studija biti emitovan program koji će se baviti problemima građana Glavnog grada.
Objavljeno: 16. 05. 2018 - 14:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

“Otvaranje gradske televizije je jedno od glavnih obećanja koalicije DF-SNP, i ovim činom šaljemo poruku da ćemo  odmah po preuzimanju vlasti 27. maja krenuti u realizaciju ovoga projekta. Prvi gosti u studiju TV Podgorica bili su Slaven Radunović, nosilac liste DF SNP ,,Sve za moj grad!'' i Vladimir Joković, predsjednik Socijalističke narodne partije.  Neshvatljivo je da Glavni grad nema ni jedan lokalni medij, a podsjećamo da je za lokalnu televiziju do sada izdvojeno više od milion eura naših građana. Međutim, DPS nije vršio vlast u interesu građana, već uskog kruga ljudi bliskih režimu, pa je samim tim izostalo i rješavanje ovoga važnog pitanja za funkcionisanje grada od 200. 000 stanovnika”, saopšteno je Portalu Analitika iz koalicije “Sve za moj grad”.

 

Lokalna televizija, ističu, mora da bude u funkciji grada i da se tretira kao lokalni gradski servis, koji će, između ostalog, prenositi i zasijedanja Skupštine Glavnog grada. 

 

“U planu koalicije ,,Sve za moj grad!'' je i otvaranje lokalne informativne radio stanice. Na ovaj način, obezbijediće se kvalitetna informisanost građana o svim pitanjima od lokalnog značaja. Takođe, to će doprinijeti boljoj komunikaciji građana i gradske vlasti, i samim tim doprinijeti efikasnosti njenog funkcionisanja”, navodi se u saopštenju.

 

Komentari: 3

Nene

16. 05. 2018 - 16:33

Bravo!
Osmogrk

16. 05. 2018 - 17:53

Poslije ovih divnih gostiju idu ruski horovi a onda neki ruski film.
strani plaćenik

17. 05. 2018 - 10:22

okle pare....daju svi koji su protiv....koga? Crne Gore
Novi komentar