CEDIS

I sjutra višesatna isključenja struje

Dijelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Objavljeno: 16. 05. 2018 - 20:49 Promjenite veličinu teksta: A A A

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje biće od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Kombinat, Titeks, Pamučni kombinat i ulice 8. marta, Buda Tomovića, Vojisavljevića, a u Baru Veliki pijesak, Dubrava, Čeluga i Topolica.

Na području Glavnog grada će, zbog radova na mreži, od devet do 14 sati, bez struje ostaće Farmaci.

U Nikšiću, od deset do 15 sati, bez struje biće područje Laza, Studenca, Taložnika i Trebjeska ulica.

U Baru će, od devet do 14 sati, bez struje ostati korisnici koji se napajaju sa trafo-stanice „RENA“.

U Ulcinju, od 12 sati i 45 minuta do 13 sati, bez struje biće Donji i Gornji Štoj, Reč i Ada Bojana, od 12 sati i 30 minuta do 14 sati 30 minuta Velika Plaža i Donji Štoj.

Bez struje će, od osam sati do 14 sati i 45 minuta, ostati Cungu, Konkordija, Fabrika namještaja „Kurti“ i dio naselja Marnikovići.

U Kotoru, od deset do 14 sati, bez struje biće Paprati, Popova ulica, Šišići, Glavatičići, Kovači, Zagora i Krimovica, a od deset do 13 sati dio Perasta.

Bez struje će, od devet sati do devet sati i 30 minuta, biti dio područja Troice.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Barice, Sutivan, Kisjele Vode, Njegnjevo, Gubavac, Bistrica, Kukulje, Konatari i Unevina.

U Andrijevici, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Peovac, Oblo Brdo, Sjenožeta, Gradišnica, Gnjili Potok, Prisoja, Trešnjevik, Štavna i Kralje, a od osam sati do 14 sati i 30 minuta Velika.

U Rožajama, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće Kujevići.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje biće ulica IV Sanđažčke, Jugovo i Zajdni Do, a od osam do 16 sati Pušanjski Do, Krupice, Kotlajići, Pandurica, Gusino Brdo, Premćani, Vaškovo, Selac i Čavanj.

Na Žabljaku će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Ponor.

Komentari: 0

Novi komentar