Kazao kandidat za odbornika Biram Bar

Rekonstruisati željezničku, autobusku stanicu, Luku Bar…

Da bi se bolje predstastavili turistima moramo da rekonstruišemo ono sa čim se oni prvo susreću, a to su željeznička , autobuska stanica kao i Luka Bar. Sigurno je da treba razmisliti, makar u periodu turističke sezone, o otvaranju info pulta koji je od pomoći turistima, kazao je gostujući na izbornoj debati Radia Crne Gore, predstavnik liste pod brojem 3 “Radomir Novaković Cakan – Biram Bar” Vladimir Lekić.
Objavljeno: 17. 05. 2018 - 06:56 Promjenite veličinu teksta: A A A

Govoreći o urušenoj tvrđavi, kandidat za odbornika Biram Bar Vladimir Lekić je rekao da je taj ogromni kulturni potencijal Bara zapostavljen.

“A sigurni smo da postoje mnogi fondovi koji bi nam pomogli da ovaj problem riješimo. Ukoliko želimo bolje turističke sezone u budućnosti, ova tvrđava mora biti obnovljena što prije”, kazao je on.

Vladimir Lekić se posebno osvrnuo na sredstva dobijena od Morskog dobra koja dolaze u opštinu, a iznose skoro 500.000 evra godišnje.

“To je, na nivou 4 godine- 2.000.000 eura i mi iz Biram Bar želimo da taj novac bude većim dijelom vraćen u mjesne zajednice iz kojih je došao. Da je tako rađeno u prethdnom periodu, mislim da bi imali mnogo manje infrastrukturnih problema”, kazao je on.

Komentari: 0

Novi komentar