Nikolić: Abazović - potrčko medijskih tajkuna

Kad bi neko van Crne Gore pročitao saopštenja Dritana Abazovića, vjerovatno bi pomislio da je riječ o autonomnom političaru, a ne o potrčku medijskih tajkuna koji je razapet izmešu nerealnih ambicija i stvarnih mogućnosti, spreman da izvrši svako naređenje svojih poslodavaca, poput onog kojeg su mu danas diktirali, a on potpisao - poručio je Andrija Nikolić, poslanik DPS u Skupštini Crne Gore.
Objavljeno: 17. 05. 2018 - 18:27 Promjenite veličinu teksta: A A A

''Ne samo što je primoran da ispunjava zadatke svog političkog blizanca sa crvenom kravatom, zbog čega ga napuštaju brojni iznevjereni članovi i funkcioneri, Dritanu mira ne daju ni njegovi mentori, koji ga aktiviraju svaki put kad im se učini da su njihovi ucjenjivački i finanasijski interesi ugroženi'', navodi se u saopštenju Nikolića.

Kako dodaje, ne čudi ga što vlasnici medijskog koncerna ''uvijek imaju po jednog Dritana''.

''Ne čudi što vlasnici medijskog koncerna, koji opozicionu političku scenu vide kao pozorište lutaka, uvijek imaju po jednog Dritana, ali je licemjerno i nepristojno kada pismonoša Dritan, otvoreno propagira mržnju prema državnoj politici Crne Gore i njenim ključnim protagonistima. Ako ni zbog čega drugog, makar zbog onih 150 hiljada sunarodnika sa Kosova, kojima su za vrijeme egzodusa na Kosovu, Crna Gora i Milo Đukanović, otvorili prolaz na državnoj granici i sačuvali živu glavu. Ljudi koji drže do minimuma moralnih načela, to ne bi zaboravili, i makar bi ćutali'', zaključuje se u saopštenju. 

Komentari: 6

Goga

17. 05. 2018 - 18:39

Abazovic igracka drugih nije sposoban ni za sta sem da slusa druge i radi sta mu se kaze.
Sinisa

17. 05. 2018 - 18:40

Abazovicu igrackice.
Anisa

17. 05. 2018 - 18:41

On ne brani svoj narod samo slusa sta mu drugi naredjuju.
Trojanski konj...

17. 05. 2018 - 19:25

...nekad bijaše u RTCG-u Centar...za zamajavanje-četvrtkom uveče-e bo evo ga jopet u istom terminu-u DrPiSveto...što nije za nebesa svezano.....?
Nasa

17. 05. 2018 - 20:33

Kad ovaj nekoga nazove potrckom, e to se zove vic. Covjek je klon vodjin, samo sto jos obrvu nije uvjezbao. Strasno.
psihijatar

19. 05. 2018 - 11:23

Ma jok.Nije Dritan niciji potrcko.On je samo Dritan....nista
Novi komentar