LP čestitala Dan nezavisnosti

Pobijedila mudrost da vodimo državu ka modernoj civilizaciji

Liberalna partija čestitala je građanima i građankama Crne Gore 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore.
Objavljeno: 19. 05. 2018 - 12:23 Promjenite veličinu teksta: A A A

"Svijetli datum i prekretnica moderne crnogorske istorije upisao se među slavne pobjede ove države izvojevane tokom hiljadu godina, posebno važan jer je izboren olovkom i razumom što je osobenost velikih i utemeljenih naroda i država.

Decenija za nama potvrdila je da je pobijedila, ne samo naša iskrena emocija i ljubav prema Crnoj Gori, slobodi i građanskom, multikulturalnom društvu već i mudrost da vodimo državu naprijed ka modernoj civilizaciji. Članstvom u NATO i približavanjem i skorim članstvom u EU jasno se prepoznaje čvrsta opredijeljenost da kvalitet života naroda Crne Gore i njegova sigurnost stalno i permanentno rastu i napreduju sa najrazvijenijim državama Evrope i svijeta.

Obaveza je svih generacija, da stalno čuvaju takvu tradiciju i najljepše lice Crne Gore koje je okrenula svakom dobronamjernom čovjeku, a to su sloga, čast i međusobno uvažavanje u našoj zajedničkoj slobodi i otvorenosti. Samo društvo u kojem svaki čovjek ima priliku da bude srećan može biti srećno društvo.

Da je vječna Crna Gora i njena sloboda", navodi se u čestitki lidera LP-a Andrije Popovića.

Komentari: 1

Zoran beograd

19. 05. 2018 - 13:28

Da je vecna crna gora.
Novi komentar