Danas izbori u Plužinama

Do 18 sati glasalo 79,36 odsto birača

Na lokalnim izborima u Plužinama do 18 sati glasalo je 79,36 odsto birača, saopšteno iz Opštinske izborne komisije (OIK). Predsjednik OIK-a Milodarko Jokanović kazao je agenciji MINA da nema podataka o izbornim nepravilnostima, osim prigovora Demokratske Crne Gore.
Objavljeno: 20. 05. 2018 - 08:06 Promjenite veličinu teksta: A A A

Pravo glasa na izborima, ima 2.544 birača. Birači mogu da glasaju na 26 biračkih mjesta.

Opštinskoj izbornoj komisiji izborne liste predale su četiri partije i jedna koalicija, a birači će moći da glasaju na 26 biračkih mjesta.

Prvi na glasačkom listiću su Socijaldemokrate “SD Ivan Brajović – Dosljedno za Plužine”, a nosilac liste je Miodrag Bakrač.

Pod brojem dva je koalicija Demokratskog fronta, koju čine Nova srpska demokratija, Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore i Demokratska narodna partija, a nosilac izborne liste je Zoran Blagojević.

Vladajuća stranka u Plužinama, Socijalistička narodna partija, biće pod brojem tri, a na čelu te liste je aktuelni predsjednik Skupštine opštine, Mijuško Bajagić.

Lista pod nazivom “Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele – Dođi kući imamo plan” je pod brojem četiri, a njen nosilac je Novica Gogić.

Izborna lista “Za dobro građana Plužina! Pobjednički! DPS” je na petom mjestu, a na njenom čelu je predsjednica plužinskog odbora te partije, Ljiljana Blagojević.

Komentari: 2

goga

20. 05. 2018 - 13:31

Glasajući za bilo koga smatra se da ste zadovoljni, a ako izađu ljudi u ovolikom procentu ne treba ih žaliti ako loše žive . Ako ste nezadovoljni ostajete kući,jer ja ne vidim koji od političara ili partija mogu zadovoljiti narodne i državne potrebe !!! Ne vidim razliku pozicija i opozicija!!!
Beranac

20. 05. 2018 - 19:29

Srecna pobjeda opoziciji na drzavnom nivou. Svaka cast sto nikad niste pali pod uticaj dps. Mi smo imali tu gresku u 2 mandata,ali nikad vise dps u Berane. Na izlaznost od 80% dps nema nidje sanse,probudi se narode i isceraj zlotvore kao sto smo mi uradili.
Novi komentar