Funkcioner Bošnjačke stranke

MUHOVIĆ: Funkcioneri DPS-a su izdali Bošnjake

Nakon što je Upravni sud Crne Gore donio presudu na osnovu koje se poništava odluka Skupštine opštine Petnjica kojom je 17. marta prošle godine Adnan Muhović smijenjen sa mjesta predsjednika lokalnog parlamenta, oglasio se Muhović, riječima: „Pravda je spora, ali dostižna”. On je rekao da je ta odluka zasluženi šamar DPS-u.
Objavljeno: 20. 05. 2018 - 09:08 Promjenite veličinu teksta: A A A

 Odluka Upravnog suda Crne Gore nedvosmisleno pokazuje da sve ono što sam radio nije bilo nešto što je izazvalo multietnički nesklad zbog čega me je DPS optuživao. Ovo je veliki i zasluženi šamar DPS-u i pokazalo se da je to partija, koja je u mom slučaju sprovela neviđeno pravno nasilje, a lokalni depesovci da su najveći izdajnici bošnjačkog roda i naroda – kazao je Muhović.
Presuda je donijeta nakon što je Bošnjačka stranka podnijela tužbu Upravnom sudu radi poništavanja pomenute odluke, uz tvrdnju da su prilikom održavanja sjednice na kojoj je smijenjen Muhović prekršeni Statut i Poslovnik o radu Skupštine opštine Petnjica. Kako je prenijela Antena M. Muhović je 17. marta prošle godine smijenjen glasovima odbornika Demokratske partije socijalista i Socijaldemokrata. Inicijativa za smjenu Muhovića pokrenuta je zbog njegovih izjava da je Njegoš genocidan pjesnik i da su Crnogorci mala nacija.

Komentari: 9

malo rukah malena i snagah

20. 05. 2018 - 09:24

E moj Muovicu tek si sad svatio da vas oni samo koriste i plase "cetnicima" da bi se bogatili a nema vecih od njiha .
Talibancic nas?

20. 05. 2018 - 09:37

Ovoga nesojoja ja stvaljam u isti kos sa Mandicem, Knezevicem i ostalim. Isto smece. Sikter fukaro!
Мирослав Ђукић

23. 05. 2018 - 11:05

Зар он није у владиној кошари?
VALTER

20. 05. 2018 - 12:40

Bjese li ovo onaj sto mu pasos treba kad ide u Podgoricu I sto nikad ne ide na Cetinje. Izvinjavam se ako ga dobro ne citirah.Jedino see kod nas politikom mogu baviti ljudi koji mrze svoju zemlju I misle da je necija tudja bolja.
BODIN

20. 05. 2018 - 13:43

VALTERU-PATRIOTO -LJUDINO.KAKO SE ZOVE ČOVJEK KOJI PODRŽAVA ONE KOJI SU POHARALI SVOJU DRŽAVU.
-

20. 05. 2018 - 16:01

Ovaj je odavno na rusko-cetnickom platnom spisku, ko se sjeca ranijih izjava
Мирослав Ђукић

25. 05. 2018 - 13:38

Вама су Руси за све криви? Разумљиво, тако Вам је лакше, не морате да мислите ни секунд, ни о чему! Пада киша - криви Руси; Земљотрес је - криви Руси; Нема пара - криви Руси; Остара се - криви Руси... Благо Вама!
CiNick

20. 05. 2018 - 20:04

Sud nije sudio o opravdanosti tvoje smjene, već o korišćenijem procedurama. To znači da te opet mogu smijenit samo ako oće. Inače, Bošnjaci u CG su izmišljena kategorija, providan pokušaj provođenja politike jedna vjera - jedan narod. Zapravo, generalno, Muslimani su ukrali bošnjački identitet, koji pripada svijem građanima Bosne, bez obzira na vjeru, i nikakve veze nema s muslimanima koji žive u Crnu Goru. To je podvala Tunja Filipovića Aliji Izetbegoviću, koji je opet svojijem autoritetom nametnuo to ime Muslimanima Bosne, a prisvojili ga i ostali Muslimani exYU prostora.
BbbS

22. 05. 2018 - 20:22

Pogleda u histori dokle bila Bosna a dokle cg
Novi komentar