Hospitalizovan u risanskoj bolnici

Motociklista iz Tivta ostao bez stopala u udesu

Motociklista J. Č. (35) iz Tivta teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata i 15 minuta dogodila na Jadranskoj magistrali kod Lovanje, prenosi Radio Tivat.
Objavljeno: 20. 05. 2018 - 16:02 Promjenite veličinu teksta: A A A

Prema nepotvrđenim informacijama on je upravljajući motociklom „Jamaha“ kotorskih registarskih oznaka, sudario sa sa automobilom „golf 5“ (BR BV 791) kojim je upravljao devetnaestogodišnji Z.V. iz Tivta.

J.Č. je pretičući vozilo ispred sebe velikom brzinom prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u automobil koji se kretao suprotnim pravcem.

U udesu je J.Č. ostao bez stopala lijeve noge. Iako teško povrijeđen nastavio se kretati i pao kod benzinske pumpe u Kukuljini. Njemu je prvu pomoć ukazala tivatska služba Hitne pomoći nakon čega je hospitalizovan u risanskoj bolnici.

J.Č. nije u životnoj opasnosti, a vozač „golfa“ Z.V. je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu pušten da se brani sa slobode.

Komentari: 1

evropa

21. 05. 2018 - 20:21

Vozač „golfa“ u kojeg . je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu pušten da se brani Motociklista je pretičući vozilo ispred sebe velikom brzinom prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u automobil koji se kretao suprotnim pravcem. Vozac golfa nije kriv kad je ovaj na motoru preticao i udriou njega? Sta da se brani sa slobode?
Novi komentar